رییس کل بانک مرکزی رشد اقتصادی امسال به ۴ تا ۵ درصد میرسد رییس کل بانک مرکزی با پیشبینی رشد اقتصادی ۴ تا ۵ درصد برای امسال در مورد افزایش اشتغال در کشور، گفت: بانک مرکزی درصدد کمک به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است که با این اقدام ضمن حفظ اشتغال موجود به افزایش […]
رییس کل بانک مرکزی
رشد اقتصادی امسال به ۴ تا ۵ درصد میرسد
رییس کل بانک مرکزی با پیشبینی رشد اقتصادی ۴ تا ۵ درصد برای امسال در مورد افزایش اشتغال در کشور، گفت: بانک مرکزی درصدد کمک به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است که با این اقدام ضمن حفظ اشتغال موجود به افزایش اشتغال پایدار نیز منجر میشود.
به گزارش تسنیم، ولیا… سیف در نشست با مدیران عامل و هیأت مدیره بانکهای استان کرمانشاه اظهار کرد: اکنون در آستانه تک رقمی شدن نرخ تورم هستیم و این در حالی میسر شد که ما در سالهای گذشته در شرایط تحریم به سر میبردیم.
وی ادامه داد: رشد اقتصادی مثبت در دو سال گذشته بعد از ۸ فصل رکود بسیار ارزشمند است و امیدواریم که در سال ۹۵ به رشد اقتصادی ۴ تا ۵ درصد دست پیدا کنیم.
سیف درمورد افزایش اشتغال در کشور افزود: بانک مرکزی در سال ۹۵ علاوه بر ادامه مسیر دو سال گذشته درصدد کمک به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است که با این اقدام ضمن حفظ اشتغال موجود به افزایش اشتغال پایدار نیز منجر میشود.
رییسکل بانک مرکزی به پیادهسازی اصلاح نظام بانکی در سال جاری اشاره کرد و افزود: این مقوله میتواند تنگناهای بانکها را حل و فصل و به کاهش داراییهای منجمد و شاداب شدن نظام بانکی نیز کمک کند.
سیف رشد نقدینگی ۳۰ درصدی سال گذشته را بیشتر ناشی از افزایش داراییهای بانک مرکزی عنوان کرد و افزود: پایه پولی در سال گذشته افزایش نیافته و همچنین بدهی بانکها به بانک مرکزی کاهش داشته است.
رییس کل بانک مرکزی از تحلیل قاطع و واقعبینانه مشکلات نظام بانکی ابراز خشنودی کردند و آن را حاصل انباشته شدن مشکلات ۳ دهه گذشته ذکر کرد که باعث شده بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از داراییهای بانکی در سرفصلهای نظام بانکی منجمد شود که نمیتواند به مصرف اعطای تسهیلات برسد.
وی حدود ۱۲ درصد از این داراییها را مربوط به مطالبات ناوصول دانست و برای حل این مشکلات، از برنامهریزی بانک مرکزی با حمایت دولت و قوه قضاییه خبر داد و گفت: با دستیابی به اهداف موردنظر، داراییهای یاد شده از حالت منجمد خارج میشود و در اعطای تسهیلات و حمایت از فعالیتهای مثبت اقتصادی مصرف میشود.
رییس بانک مرکزی بزرگترین سرمایه بانکها را فرهنگ سازمانی آنها نامیدند و با عنایت به لزوم اجرای دستورالعملها در همه سطوح بانکها و نقش بانک مرکزی در انضباط بخشی در جهت سالمسازی و استحکام نظام بانکی کشور ابراز امیدواری کرد که نظام بانکی بتواند نقش خود را در زمینه توسعه اقتصادی و حمایت از بنگاههای اقتصادی به نحو شایسته انجام دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.