ایجاد «امنیت» با مردم گرسنه و بیکار ممکن نیست

وزیر کشور ایجاد «امنیت» با مردم گرسنه و بیکار ممکن نیست وزیر کشور با بیان این‌که کشوری مقتدر، مستحکم و مقاوم خواهد بود که اقتصاد خوبی داشته باشد، گفت: قطعاً با مردم گرسنه و فقیر و بیکار نمی‌توان امنیت را تأمین کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، عبدالرضارحمانی‌فضلی در آیین آغاز عملیات اجرایی تونل قطار شهری […]

وزیر کشور

ایجاد «امنیت» با مردم گرسنه و بیکار ممکن نیست

وزیر کشور با بیان این‌که کشوری مقتدر، مستحکم و مقاوم خواهد بود که اقتصاد خوبی داشته باشد، گفت: قطعاً با مردم گرسنه و فقیر و بیکار نمی‌توان امنیت را تأمین کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عبدالرضارحمانی‌فضلی در آیین آغاز عملیات اجرایی تونل قطار شهری کرمانشاه با اشاره به لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی، گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری از همه ابعاد علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دینی و مذهبی قابل توجیه و قبول است.

وی تصریح کرد: امروزه همه اقتصاددان‌ کشور به این باور رسیده‌اند که چاره‌ای جز بحث اقتصاد مقاومتی برای رونق اقتصاد کشور نداریم و آن را به عنوان منشور اقتصادی کشور پذیرفته‌اند.

رحمانی‌فضلی اظهار کرد: اجرای اقتصاد مقاومتی به لحاظ سیاسی می‌تواند محور وحدت و انسجام ملی قرار گیرد، زیرا همه مردم کشور باید برای انجام آن همکاری داشته باشند.

وزیر کشور افزود: این سیاست‌ها به لحاظ اجتماعی هم توجیه‌پذیر است، زیرا یکی از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی عدالت بنیان بودن آن است و همه رنجی که در ابعاد اجتماعی حاکم بر کشور وجود دارد ناشی از عدم توازن و تعادل و نابرابری در مناطق جغرافیایی است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر حقیقت این است که با عدم توازن و تعادل در چرخه اقتصادی کشور روبه‌رو هستیم که ناشی از برنامه‌ریزی‌های غلط ۷۰ تا ۸۰ ساله در کشور است.

وی در ادامه با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی به لحاظ امنیتی هم قابل توجیه است، گفت: قطعاً کشوری مقتدر، مستحکم و مقاوم خواهد بود که اقتصاد خوبی داشته باشد.

رحمانی‌فضلی اظهار کرد: قطعاً با مردم گرسنه و فقیر و بیکار نمی‌توان امنیت را تأمین کرد و حرکت ما به سمت اقتصاد مقاومتی می‌تواند برای ما امنیت را هم رقم بزند.

وزیر کشور افزود: به لحاظ دینی هم اقتصاد مقاومتی پذیرفته شده است، زیرا مقام معظم رهبری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده‌اند که برای همگان لازم‌الاجراست.

وزیر کشور با تأکید بر لزوم تغییر ساختارهای اقتصادی و مالی کشور در برنامه‌های میان مدت و بلندمدت، گفت: تغییر در نظام برنامه‌ریزی کشور واجب است.

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم به سمت نظام برنامه‌ریزی منطقه‌ای برویم و چاره‌ای جز این نداریم.

رحمانی‌فضلی نظام بودجه‌ریزی کشور را نیز نیازمند تغییر دانست و افزود: متأسفانه در حال حاضر توزیع منابع براساس فعالیت و جمعیت صورت می‌گیرد که این نحوه توزیع کاملاً اشتباه است.

 

وی تصریح کرد: نتیجه این‌گونه توزیع منابع این می‌شود که همه افراد برای برخورداری از امکانات به سمت شهرهای پرجمعیت و بزرگ هجوم می‌آورند، به گونه‌ای که در همین استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و شهر دوم پر جمعیت آن تنها ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.