موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی نمایندگان مجلس شورایاسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی در ۹ محور موافقت کردند. به گزارش مناقصهمزایده، نمایندگان مجلس شورایاسلامی در جلسه علنی سهشنبه(دیروز) تقاضای تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند. حجتالاسلام علیرضا سلیمی، […]
موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی
نمایندگان مجلس شورایاسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی در ۹ محور موافقت کردند. به گزارش مناقصهمزایده، نمایندگان مجلس شورایاسلامی در جلسه علنی سهشنبه(دیروز) تقاضای تحقیق و تفحص از شرکتهای خودروسازی را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند. حجتالاسلام علیرضا سلیمی، به عنوان نماینده درخواستکنندگان این تحقیق و تفحص، گفت: متأسفانه سود فروش خودرو به جیب افراد خاص میرود و همچنین واگذاری خودرو به افراد خاص جای سؤال دارد و باید مشخص شود چه کسی مدیریت این مجموعه را برعهده دارد. وی افزود: سؤال دیگر ما آن است که چرا باید بین قیمت خودرو در شرکتهای خودروسازی و بازار تفاوت فاحشی وجود داشته باشد و متأسفانه چندگانگی در تصمیمگیری برای قیمتگذاری خودرو مسألهای است که به روشنی دیده میشود. نماینده مردم محلات در مجلس شورایاسلامی گفت: متأسفانه مردم چندین سال در نوبت تحویل خودرو میمانند که این مسأله جای تأسف دارد و از سوی دیگر، چرا مردم باید پول زیادی پرداخت کنند اما خودرویی بیکیفیت به آنان تحویل داده شود. عضو هیأت رئیسه مجلس شورایاسلامی، با بیان اینکه افراد سیاسی در شرکتهای خودروسازی منصوب میشوند، گفت: مشکل خودرو مسألهای نیست که بتوان بهسادگی از کنار آن عبور کرد و باید با جدیت بر آن نظارت کرد و دولت که در حوزه خودرو دخالت آشکار دارد باید در این زمینه پاسخگو باشد. این تحقیق و تفحص در ۹محور مطرح شده است که به شرح زیر میباشد:
۱- بررسی وضعیت توزیع خودرو درخصوص کسانی که چندین سال است با واریز پول در نوبت میباشند و هنوز به حقوق قانونی خود نرسیدهاند.
۲- تصمیمگیری چندگانه در نرخگذاری
۳- بررسی بههمریختگی ثبتنام اخیر با توجه به کمبود تولید و ایجاد صفهای طولانی و استفاده نادرست از ابزارهای اجرایی
۴- بررسی وضعیت مالی و تخلفات انجام پذیرفته
۵- عدم عدالت در ثبتنام و توزیع خودرو
۶- وجود رانت و زدوبند و عدم رعایت عدالت در ثبتنامها
۷- عدم همخوانی تولید و توزیع و مصرف و ایجاد مشکل برای مجموعه نظام
۸- کیفیت پایین محصولات تولیدی
۹-کمتوجهی به مدیران متخصص و نخبه در انجام امور
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.