به گفته محققان سنگاپوری، خوردن گوشت قرمز موجب افزایش احتمال بروز نارسایی کلیهها میشود. به گزارش مهر، مصرف گوشت قرمز، بهخصوص گوشت خوک، ارتباط بسیار قوی با افزایش ریسک بیماریهای مجاری ادرار، بهویژه از بین رفتن عملکرد عادی کلیهها، دارد. همچنین محققان عنوان میکنند که این ارتباط با میزان مصرف هم مرتبط است، یعنی هر […]
به گفته محققان سنگاپوری، خوردن گوشت قرمز موجب افزایش احتمال بروز نارسایی کلیهها میشود.
به گزارش مهر، مصرف گوشت قرمز، بهخصوص گوشت خوک، ارتباط بسیار قوی با افزایش ریسک بیماریهای مجاری ادرار، بهویژه از بین رفتن عملکرد عادی کلیهها، دارد.
همچنین محققان عنوان میکنند که این ارتباط با میزان مصرف هم مرتبط است، یعنی هر چقدر مصرف گوشت بیشتر باشد، ریسک این خطر نیز بیشتر میشود.
دکتر وون پیوای کوه، عضو تیم تحقیق از دانشکده پزشکی دانشگاه دوک سنگاپور، در این باره میگوید: «یافتههای ما بیانگر این موضوع است که بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه یا افراد نگران سلامت کلیههای خود باید مصرف پروتئین مصرفیشان را حفظ نمایند، اما باید از منابع پروتئین گیاهی نیز استفاده کنند.»
محققان مصرف ماهی و گوشت مرغ و ماکیان را جایگزینهای بهتر گوشت قرمز میدانند.
سال گذشته، سازمان بهداشت جهانی در مورد ارتباط بین گوشت قرمز و ابتلا به سرطان هشدار داده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.