کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو گفت: تمامی چایهای وارداتی، در کشور مبدأ، از مزرعه تا کارخانه تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار میگیرد. به گزارش مهر، علیرضا باقرعبیری در مورد چای و مصرف این فرآورده غذایی، گفت: تمامی چایهای سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازهگیری سموم و […]
کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو گفت: تمامی چایهای وارداتی، در کشور مبدأ، از مزرعه تا کارخانه تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار میگیرد.
به گزارش مهر، علیرضا باقرعبیری در مورد چای و مصرف این فرآورده غذایی، گفت: تمامی چایهای سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازهگیری سموم و فلزات سنگین که مطابق مقررات ملی ایران بوده مورد آزمایش قرار گرفته و بعد از آزمایشات مختلف در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: تمامی چایهای وارداتی، در کشور مبدأ، از مزرعه تا کارخانه تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار گرفته و در صورت تأیید شرایط فنی و بهداشتی مجوزهای لازم برای آنها صادر میگردد.
کارشناس ارشد چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از طریق استعلام از سازمان غذا و دارو میتوانند نسبت به صحت پروانه ساخت این قبیل محصولات مطلع شوند، گفت: به دلیل عدم نگهداری و بستهبندی در شرایط مناسب هرگز چایهایی که به صورت فله به فروش میرسند مورد استفاده قرار نگیرند.
وی توصیهکرد: مردم از چایهایی که بر روی بستهبندی آنها شماره پروانه ساخت و لوگوی سازمان غذا و دارو درج شده است، مصرف کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.