سرقینی خبر داد تفویض اختیار تخفیف ۱۰ درصدی در حقوق دولتی معادن به استانها معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت معتقد است: پیشنهادهای طرح شده توسط کمیسیون و یا دیگر تشکلهای معدنی باید پیشنهادهای عملی باشند. به گزارش مایننیوز، جعفرسرقینی در جلسه ماهانه کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، […]
سرقینی خبر داد
تفویض اختیار تخفیف ۱۰ درصدی در حقوق دولتی معادن به استانها
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت معتقد است: پیشنهادهای طرح شده توسط کمیسیون و یا دیگر تشکلهای معدنی باید پیشنهادهای عملی باشند.
به گزارش مایننیوز، جعفرسرقینی در جلسه ماهانه کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران با اشاره به موضوع ابطال برخی پروانههای معدنی، گفت: در صورتی که یک پروانه یک یا ۲ سال فعال نشود، بیشک ابطال خواهد شد. دولت نمیتواند ذخایر خود را بیهوده رها کند.
او درباره مالیات بر ارزشافزوده تصریح کرد: این موضوع بارها از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به ویژه شخص وزیر پیگیری شده است. ما اعتقاد داریم معادنی که محصول خود را به صورت قسطی میفروشند، توانایی پرداخت مالیات به صورت نقدی را ندارند.
سرقینی با بیان موضوع افزایش حقوق دولتی در سالهای ۹۲ و ۹۳ نیز بیان کرد: در مقطعی از زمان حقوق دولتی با افزایش همراه شد و تکلیف شد تا وزارتخانه ۱۸۰۰ میلیارد تومان را وصول کند. به همین دلیل پس از اعتراضهای مطرح شده توانستیم آنرا تعدیل کنیم اما امسال سیستم برای تعیین حقوق دولتی در حال تغییر است. در واقع در حال حل موضوع استخراج واقعی و استخراج اسمی هستیم.
به گفته وی در حوزه طلا و مس حقوق دولتی از محصول نهایی اخذ میشود، یعنی ۳ درصد از شمش تولیدی به عنوان حقوق دولتی محاسبه و دریافت میشود. البته این ۳ درصد طبق بررسی حقوق دولتی سالهای قبل و با اعمال تخفیف محاسبه شده است در نتیجه دیگر با میزان استخراج ثبت شده در پروانه کاری نخواهیم داشت.
به گفته معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت درمورد کنسانتره نیز تخفیف خوبی اعمال شد تا تشویقی برای معدنکاران باشد. همچنین درصورتی که استخراج معدن کمتر از مقدار پروانه باشد سازمان صنعت، معدن استانها بدون مکاتبه با وزارتخانه میتواند به میزان ۲۵ درصد در تناژ تخفیف اعمال کند. همچنین اختیار تخفیف ۱۰ درصدی در میزان حقوق دولتی به رییس سازمان استانها داده شده است.
سرقینی با اشاره به آمارهای صادراتی بیان کرد: در ۳ ماهه نخست امسال نزدیک به دو میلیارد تومان صادرات معدن و صنایع معدنی انجام گرفت که نسبت به سال ۹۴ با رشد ۴۸ درصدی همراه بود. البته نزدیک به ۹۲۰ میلیون دلار آن مربوط به زنجیره فولاد است.
فعالیت بخش حفاری نیمهتعطیل است
همچنین در ادامه رضا اشرف سمنانی عضو کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: در صورتی که سرمایهگذاران داخلی و یا خارجی که وارده به بخش معدن موفق نباشند، بیشک بازخورد منفی به دنبال خواهد داشت.
اشرف سمنانی افزود: اکتشاف پایه اصلی برای شروع فعالیتهای معدنی است و در صورتی که به نتیجه دست پیدا نکند، بیشک زنجیره ارزش با مشکل مواجه شده و ناقص خواهد ماند. متأسفانه امروز کاهش فعالیتهای اکتشافی باعث شده تا بخشی از شرکتهای حفاری بیکار بمانند. در واقع میتوان گفت فعالیت در حوزه حفاری نیمهتعطیل است.
وی همچنین درباره موضوع اقتصاد مقاومتی افزود: سیاستهای اقتصاد مقاومتی فرصت خوبی را برای بخش معدن ایجاد کرده است بنابراین باید حمایتهایی برای بلندمدت در دستورکار قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.