معرفی شرکت‌های حاضر در بورس کالا،شرکت تهیه و تولید مواد معدنی

معرفی شرکت‌های حاضر در بورس کالا،شرکت تهیه و تولید مواد معدنی بورس کالا سال‌هاست که محل مطمئنی برای شرکت‌ها جهت عرضه کالا و شفافیت در فروش محصولاتشان است. این بورس به شرکت‌ها کمک می‌کند تا انواع محصولاتشان را با بهترین قیمت به فروش برسانند. بنا داریم جهت آشنایی هرچه بهتر شما خوانندگان محترم روزنامه مناقصه‌مزایده […]

معرفی شرکت‌های حاضر در بورس کالا،شرکت تهیه و تولید مواد معدنی

بورس کالا سال‌هاست که محل مطمئنی برای شرکت‌ها جهت عرضه کالا و شفافیت در فروش محصولاتشان است. این بورس به شرکت‌ها کمک می‌کند تا انواع محصولاتشان را با بهترین قیمت به فروش برسانند. بنا داریم جهت آشنایی هرچه بهتر شما خوانندگان محترم روزنامه مناقصه‌مزایده با شرکت‌های حاضر در بورس کالا اولین روز هر هفته به معرفی یکی از شرکت‌های حاضر در بورس کالا بپردازیم. با ما همراه باشید.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران یکی از شرکت‌های اصلی زیرمجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) می‌باشد. این شرکت صددرصد دولتی و وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

این شرکت با در اختیار داشتن بدنه مدیریتی و کارشناسی گسترده، سیاست‌گذاری و هدایت معادن فلزی و غیرفلزی کشور را در اختیار دارد.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در زمینه تولید کک متالورژی، زغال‌سنگ، طلا، فروکروم، نفلین‌سینیت، فسفات، آهک، پتاس، تیتانیوم و سرب و روی نقش به‌سزایی را در تولید ملی ایفا می‌نماید.

یکی از مأموریت‌های ایمپاسکو کمک به افزایش تولید مواد معدنی در کشور به رقم ۵۰۰ میلیون تن در سال است که چنین عددی معادل یک درصد ذخایر معدنی ایران محسوب می‌شود. این در حالیست که میزان برداشت از معادن حدود ۳۷۰ میلیون تن در سال است.

تحقق این برنامه جایگاه معدن را در تولید ناخالص داخلی از محدوده یک درصد فعلی به ۵ درصد افزایش می‌دهد. این شرکت در حال حاضر علاوه بر برنامه‌های فوق بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی را نیز عهده دار است.

اهداف راهبردی این شرکت در زمینه اکتشاف، استخراج، فرآوری و توسعه طرح‌های معدنی و صنایع معدنی به شرح زیر می‌باشد:

• تدوین استراتژی و نظارت بر اجرای فعالیت‌های اکتشافی، معدنی و فرآوری در راستای فراهم کردن زمینه بهره‌برداری صحیح و مؤثر.

• برنامه‌ریزی و توسعه و فن‌آوری و حمایت علمی از واحدهای اکتشافی، معدنی و فرآوری به منظور افزایش بهره‌وری و توسعه واحدهای جدید.

• حمایت از توسعه صادرات محصولات معدنی و خدمات فنی و مهندسی.

• هدایت و حمایت از توسعه شرکت‌های پیمانکاری عمومی، ایجاد زمینه رقابت در بازارهای جهانی.

• فراهم آوردن تسهیلات، حمایت و ارایه راهنماییهای لازم برای سرمایه گزاران داخلی و خارجی و گسترش خصوصی سازی.

• گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی.

• توسعه کارآفرینی و رشد بهره‌وری مدیریت و نیروی انسانی.