یک میلیون فارغ‌التحصیل در کشور به مهارت مجهز نیستند

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت یک میلیون فارغ‌التحصیل در کشور به مهارت مجهز نیستند معاون امور پژوهش و فن‌آوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: فن‌آوری‌های جدید به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا بازارهای هدف حفظ شوند. به گزارش ایسنا، صادق‌زاده گفت: مشکلات صنعت مربوط به مکان و زمان خاص نیست. وی افزود: سیستم بانکی […]

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت

یک میلیون فارغ‌التحصیل در کشور به مهارت مجهز نیستند

معاون امور پژوهش و فن‌آوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: فن‌آوری‌های جدید به تولیدکنندگان کمک می‌کند تا بازارهای هدف حفظ شوند.

به گزارش ایسنا، صادق‌زاده گفت: مشکلات صنعت مربوط به مکان و زمان خاص نیست. وی افزود: سیستم بانکی از جمله مشکلاتی است که تولیدکنندگان با آن همواره مواجهند و در دولت‌های مختلف شدت و ضعف دارد.

صادق‌زاده مشکلات بیمه‌ای را از دیگر مشکلات تولیدکنندکان کشور عنوان کرد و ادامه داد: مالیات، قاچاق واردات کالا نیز از جمله مواردی هستند که تولیدات داخلی را بسیار تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهند.

وی با بیان این‌که مقوله مربوط به اقتصاد مقاومتی و صنعت دانش بنیان باید در مسیر تولید قرارداده شود، خاطرنشان کرد: الان یک میلیون فارغ‌التحصیل در کشور وجود دارد که متأسفانه به مهارت مجهز نیستند.

دکتر صادق زاده با اشاره این‌که سهم‌های دانش فنی در شرکت‌ها امری است که درمورد آن بحث‌ها وجود دارد، تصریح کرد: سرمایه مالی فراوان در گرو پیوست فن‌آوری‌های کشور به فن‌آوری‌های به روز دنیا است.

وی تأکید کرد: اگر صنایع خود را مجهز به فن‌آوری‌های روز دنیا نکنند به سرنوشت برخی از صنایع نساجی دچار خواهند شد.

صادق‌زاده با اشاره به این‌که انتقال تکنولوژی باید به صورت صحیح انجام شود و در اخذ صحیح دانش صنعتی کوشا باشیم، خاطرنشان کرد: دانش، مرز جغرافیایی نمی‌شناسد و اگر در تولید تبدیل به فن‌آوری شود می‌توان در صنعت درخشان عمل کرد.

معاون امور پژوهش و فن‌آوری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت مقوله‌ای که باید جدی‌تر گرفته شود و با رسوخ صنعت به دانشگاه می‌توان وارد رقابت با دیگر کشورهای صنعتی جهان شد.

وی افزود: اگر صنعتگران تسهیلات می‌گیرند باید به ارتقای کیفیت تولیدات خود فکر کنند و گرنه حتی خوب است برخی از واحد‌ها تسهیلات بگیرند تا تعطیل شوند.

وی از ثبت برندهای بین‌المللی برنج هاشمی و زیتون گیلان در جهان خبر داد و گفت: این برند‌ها مشتری‌های بین‌المللی کشور را افزایش خواهند داد.

 

وی در خصوص دی‌اند‌دی که تولید محصولات مشتری‌پسند است، گفت: هنوز برخی از کالا‌ها در حوزه طراحی و دیزاین عالی نیستند و باید با استفاده از فن‌آوری‌های نوین مشکلات را رفع کنیم تا در بازار مشتری پسندی حرف داشته باشند.