رفع موانع تولید منجر به رونق صادرات می‌شود

رییس هیأت مدیره شرکت فولمن رفع موانع تولید منجر به رونق صادرات می‌شود                                 فریدون‌محمودیان با انتقاد از تقدیرهای مصنوعی از برخی صادرکنندگان، گفت: زمانی صادرات رونق پیدا می‌کند که موانع تولید داخلی رفع شود. رییس هیأت مدیره شرکت ‌فولمن‌ در گفت‌وگو با صبا با اشاره به موانع تولید، گفت: اگر صنعت و تولیدات هر کشور […]

رییس هیأت مدیره شرکت فولمن

رفع موانع تولید منجر به رونق صادرات می‌شود                                

فریدون‌محمودیان با انتقاد از تقدیرهای مصنوعی از برخی صادرکنندگان، گفت: زمانی صادرات رونق پیدا می‌کند که موانع تولید داخلی رفع شود.

رییس هیأت مدیره شرکت ‌فولمن‌ در گفت‌وگو با صبا با اشاره به موانع تولید، گفت: اگر صنعت و تولیدات هر کشور نتواند در بازار ملی خودش جایگاه مناسبی پیدا کند، امکان تولید و صادر کردن محصولات خواب و خیالی بیش نیست.

وی افزود: هدف از صادرات رشد ثروت ملی است، صادرکنندگان مقطعی و زیرزمینی به صورت محدود و در بازه زمانی کوتاه موفق هستند.

محمودیان با تأکید بر موضوع صادرات، گفت: با جایزه دادن و تمجید از صادر‌کنندگان، صادرات هیچ پیشرفتی نمی‌کند مشکل صادرات کشور باید ریشه‌ای حل بشود. موانع تولید یکی از مهم‌ترین ضعف‌های صادرات می‌باشد که با برداشتن موانع تولید، می‌توان به صادرات قابل قبولی دست یافت.

وی با اشاره به بیمه کردن محصولات صادراتی، بیان داشت: دولت با بیمه کردن محصولات صادراتی می‌تواند کمک بسیار بزرگی در بخش صادرات داشته باشد. بیمه صنعتی، اعتباری و سیاسی در بخش محصولات صادراتی به عنوان حامی قدرتمند صادر‌کنند‌گان را در تجارت جهانی یاری‌ می‌رساند، متأسفانه در ایران در بخش بیمه محصولات صادراتی مشکلات فراوانی داریم فضای رقابتی بین تولید‌کنندگان وجود ندارد.

رییس هیأت مدیره شرکت ‌فولمن‌ در ادامه گفت: بیمه صنعتی، اعتباری و سیاسی در بخش صادرات بسیاری از کشور‌های اروپایی اعمال می‌شود که تولید‌کنندگان اروپایی با این بیمه در بخش صادرات با قدرت و رغبت بیش‌تری در جامعه جهانی حضور پیدا می‌کنند.

وی در خصوص پایین نگاه داشت قیمت ارز، گفت: از ۵۰ سال پیش بسیاری از کشور‌ها با بالا رفتن قیمت نفت و پایین نگاه داشتن ارز فقط در بخش واردات توفیق داشته‌اند و در بخش صادرات هیچ پیشرفتی حاصل نکرده‌اند. این کشور‌‌ها به صورت مصنوعی ارز را پایین نگاه می‌دارند تا کشور را به صورت وارداتی اداره کنند.

محمودیان با اشاره به موضوع ارز، خاطر‌نشان ‌کرد: در کشور‌هایی که ارز به صورت مصنوعی پایین نگاه داشته شده است هنگامی که ارز بالا می‌رود به طبع آن بیش‌تر محصولات جهش قیمتی پیدا می‌کنند، سیاست غلط واردات بزرگ‌ترین ضربه به بدنه صنعتی و تولیدی هر کشور است لذا بیش‌تر این کشور‌‌ها در بخش صادرات و تولید کامل محصولات داخلی با مشکلات فراوان روبه‌رو هستند.

 

محمودیان در پایان گفت: هنگامی که ساختار هر کشوری براساس واردات و مقدار مصرف تعریف شده باشد، هرگز نمی‌توان در این کشور در بخش تولید و صادرات توفیق داشت.