رئیس خانه معدن ایران فعالیت معدنی نباید باعث اختلال در محیطزیست و منابع طبیعی شود رئیس خانه معدن ایران، گفت: امروز واقعیتی که پیشروی جوامع مختلف وجود دارد، این است که فعالیت معدنی نباید باعث اختلال در محیطزیست انسانی، جانوری و منابع طبیعی شود. به گزارش مناقصهمزایده محمدرضا بهرامن؛ در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با […]
رئیس خانه معدن ایران
فعالیت معدنی نباید باعث اختلال در محیطزیست و منابع طبیعی شود
رئیس خانه معدن ایران، گفت: امروز واقعیتی که پیشروی جوامع مختلف وجود دارد، این است که فعالیت معدنی نباید باعث اختلال در محیطزیست انسانی، جانوری و منابع طبیعی شود. به گزارش مناقصهمزایده محمدرضا بهرامن؛ در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با شهرداری منطقه۶ تهران با موضوع «گذر معدن» در محل خانه معدن افزود: اکنون فعالیتهای معدنی و مسائل محیطزیستی میتوانند با یکدیگر روابط پایاپای داشته باشند و به همدیگر کمک کنند. وی تصریح کرد: نگاه فعالان معدنی در مهندسی محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی مانند معدنکاوی باید به نحوی باشد که تخریبی به طبیعت از نگاه انسانی نداشته باشد، همچنین ممکن است نگاه طبیعی معدنکاران تخریب به دنبال داشته باشد، اما پس از برداشت، بازسازی باید شکل اجرایی به خود گیرد. رئیس خانه معدن، خاطرنشان ساخت: یکی از مباحثی که بهعنوان یک تشکل بخشخصوصی معدنی و به عنوان دوستداران محیطزیست برای هرگونه فعالیت معدنی باید انجام دهیم، تغییر نگرش است و باید نگاه معدنکار به آینده باشد، زمانی که فعالیت یک معدن به انتها میرسد، باید بازسازی آن معدن را به خوبی در نظر بگیریم و کمترین خسارت را به طبیعت وارد سازیم.
وی گفت: تمامی تشکلهای معدنی بر حفاظت محیطزیست تأکید دارند و همزمان نحوه نظارت نهاد متولی منابع طبیعی و محیطزیست کشور هم باید برمبنای یک رابطه دوطرفه، منطقی و مقبول باشد، ضمن اینکه در گذشته اشتباهاتی رخ داده و یکسری فعالیتهای معدنی مطرح بوده که با تخریب زیاد همراه بودند. بهرامن؛ اضافه کرد: نگرش مهندسی معدن در بازسازی معادن نگاه پایداری نبوده و پیشنهاد شفاف کنونی اینکه بهگونهای قانونمند فعالیت شود که هر فعالیت معدنی در هر منطقهای که شروع میشود، در انتهای زمان فعالیت آن معدن، طبیعت هرچند با تغییر جهتهایی، بازگردانده و احیاء شود. وی یادآور شد: روشهای دیگری نیز وجود دارد و اینکه میتوان فضای معدنی را به یک منطقه گردشگری مبدل ساخت، چون معادن هم به نوعی سرمایه ملی محسوب میشوند. بنابراین ایجاد معدن بدون نگاه به آینده تنها تخریب زیستگاههای آینده به حساب میآیند. رئیس خانه معدن افزود: امروز نگاه فعالان معدنی در کشور به بخش معدن براساس استانداردهای جهانی است و حفاظت محیطزیست بدون توجه به جامعه و محیط محقق نمیشود بلکه از تمام بخشهای آن به نحو مطلوب باید استفاده کرد و هر کدام از مؤلفههای منابع طبیعی ارزش ویژه خود را برای حیات دارند. وی گفت: بسیاری از این تخریبها قابل جبران نیستند، اما در صورتی که الزامهای محیطزیستی در مدیریت و بهرهبرداری و اکتشاف معادن در ایران جدی گرفته شود، این آسیبها و تخریبها به حداقل خواهد رسید و این پیام روشن را برای جامعه دارد که جامعه معدن در ایران با رعایت اصول محیطزیستی به سمت توسعه پایدار گام برداشته است. تفاهمنامه همکاری خانه معدن ایران و شهرداری منطقه۶ پایتخت به منظور برقراری تعامل، همکاری و مشارکت در احداث «گذر معدن» در طول خیابان سمیه از تقاطع شریعتی تا حافظ، امضاء شد. موضوع این تفاهمنامه همکاری و مشارکت در اجرای طرح گذر معدن با تعهد به اجرای طرح جامع توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران مصوب۳۰ دیماه ۱۳۸۷ برنامه پنج ساله توسعه شهر تهران با تأکید بر برنامهریزی و مشارکت در چارچوب نقش مسؤولیت اجتماعی بخشهای اقتصادی کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.