وزیر بهداشت تصدیگری کار وزارت بهداشت نیست وزیر بهداشت ضمن پاسخ به انتقادات برخی مخالفان طرح تحول نظام سلامت، در عین حال سازمان تأمین اجتماعی را غایب بزرگ ارایه خدمات درمانی در استان البرز خواند و گفت: از آنجا که البرز استانی کارگری و تولیدی است، انتظار آن است که بیمارستان میلاد دوم در این […]
وزیر بهداشت
تصدیگری کار وزارت بهداشت نیست
وزیر بهداشت ضمن پاسخ به انتقادات برخی مخالفان طرح تحول نظام سلامت، در عین حال سازمان تأمین اجتماعی را غایب بزرگ ارایه خدمات درمانی در استان البرز خواند و گفت: از آنجا که البرز استانی کارگری و تولیدی است، انتظار آن است که بیمارستان میلاد دوم در این استان راهاندازی شود.
به گزارش ایرنا، سیدحسنهاشمی در افتتاح پروژههای بهداشتی درمانی استان البرز ضمن اشاره به اقدامات معاونتهای درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تمام خدماتی که در این استان فراهم شده با حمایتهای استانداری، نمایندگان مجلس، شهرداری، شورای شهر و… بوده است. استان البرز یکی از استانهای مهم کشور و از جمله استانهای حاشیه تهران به شمار میرود که متأسفانه به آن ظلم شده، توجه به پایتخت منجر به بیتوجهی به حاشیهها میشود، این در حالیست که استان البرز فرصت ارزشمندی برای ایران است.
وزیر بهداشت حمایتهای رییسجمهور از طرح تحول نظام سلامت را مورد اشاره قرارداد و گفت: یکی از کارنامههای موفق طرح تحول سلامت، همین استان البرز است بهطوریکه حدود ۷۲۰ تخت بیمارستانی در این استان به بهرهبرداری رسید و تعداد تختهای ویژه استان به دو برابر تاریخ خود در این استان افزایش یافت. همچنین ۳ دانشکده داروسازی، دندان پزشکی و پرستاری و مامایی در استان افتتاح میشود. تعداد قابل توجهی مرکز اورژانس، ۳۰ اتاق عمل و… نیز به بهرهبرداری خواهند رسید، البته این به معنای آن نیست که وظیفه ما در استان البرز کامل انجام شده، چرا که شهرهای زیادی هستند که در این استان از حداقل خدمات محرومند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه متوسط تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در کشور ۰٫۶ است افزود: این در حالیست که متوسط منطقه حدود ۲٫۵ تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است بنابراین باید ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی دیگر در کشور بسازیم و این موضوع نیازمند نگاه متفاوت مجلس و گروه اقتصادی دولت است که یا باید راهحل منطقی در این زمینه ارایه دهند یا راهحلهای ما که مورد پذیرش سازمان بهداشت جهانی است را بپذیرند.
وزیر بهداشت تأکید کرد: تصدیگری کار وزارت بهداشت نیست، لازمه این کار حضور بخش خصوصی و سرمایهگذاران خصوصی است در عین حال باید بیمهها را تقویت کنیم و از دادن منابع به آنها مضایقه نشود.
هاشمی افزود: طرح تحول سلامت ۱۱ میلیون نفر را بیمه کرد که این موضوع در دنیا بیسابقه است و سازمان بهداشت جهانی بابت این موضوع به ایران تبریک گفت؛ امیدواریم تمام حلقههای طرح تحول نظام سلامت اجرایی شده و این زنجیره کامل شود. در عین حال طرح تحول نظام سلامت هزینههای بستری بیماران را کاهش داد بهطوریکه این هزینهها در شهرها به ۶ درصد و در روستاها به ۳ درصد رسیده است.
وزیر بهداشت در ادامه صحبتهایش به اعداد و ارقام پولی پرداختی به وزارت بهداشت که از تریبونهای مختلف مطرح میشود اشاره کرد و گفت: متأسفانه از تریبونهای مختلف عددهای زیادی را عنوان میکنند که به وزارت بهداشت پرداخت شده است. دائم حرفهایی زده میشود که واقعیت ندارد. اعدادی که روی کاغذ میآید، واقعی نیست و همه این اعداد و ارقام تخصیص نمییابد. از طرفی اعدادی هم که تخصیص مییابند به دست دستگاههای اجرایی نمیرسد. عمده آنچه که به دست ما میرسد از محل یک درصد مالیات برارزشافزوده است. مابقی اعتبارات باید از محل فروش نفت آید که این پولها نیز به تدریج وارد کشور میشوند؛ از طرف دیگر قیمت نفت نیز بسیار کاهش یافته است. در مجموع از مسیر روش نفت پولی به ما داده نشده که مدام آن را میگویند و توقع ایجاد میکنند.
وزیر بهداشت ادامه داد: آنچه که مایه مباهات است، آن است که جامعه پزشکی وارد طرح تحول نظام سلامت شدند؛ البته متأسفانه گروههایی از جامعه پزشکی هستند که یک سال است پرداختی به آنها صورت نگرفته است. این موضوع نیز ناشی از آن است که منابع لازم به بیمهها وارد شده و برخی از بیمهها در پرداخت مطالبات جامعه پزشکی یک سال عقب هستند.
وی در پاسخ به مخالفان اقدامات وزارت بهداشت و طرح تحول نظام سلامت افزود: هر کسی امروز مردم را مأیوس کند، خدمتی به مردم نخواهد کرد. مهم هم نیست که در چه لباسی حضور داشته باشد. مهم آن است که مردم ما نیازمند خدمت هستند و از شعار دادن حرف زدن و مسایل را سیاسی کردن، به شدت خسته شدهاند، مردم به آرامش نیاز دارند.
وزارت بهداشت نیز تا پایان دوره دولت از هیچ خدمتی فروگذار نخواهد کرد؛ البته به آنهایی هم که میگویند از دولت حمایت میکنیم، باید بگویم حمایت آن است که دستمان را بگیرند؛ هر چند حرف حمایت زیاد زده میشود اما در عمل کمتر این موضوع را دیدهایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.