صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی ربطی به معاونت امور زنان ندارد تکذیب ارایه کارت سلامت به زنان خیابانی شائبه ارایه کارت سلامت به زنان خیابانی با اتکا به تفاهمنامه معاونت امور زنان و خانواده و وزارت بهداشت، موضوعی بود که شهیندخت مولاوردی را وادار به تکذیب کرد. به گزارش مهر، خبر منتشر شده در […]
صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی ربطی به معاونت امور زنان ندارد
تکذیب ارایه کارت سلامت به زنان خیابانی
شائبه ارایه کارت سلامت به زنان خیابانی با اتکا به تفاهمنامه معاونت امور زنان و خانواده و وزارت بهداشت، موضوعی بود که شهیندخت مولاوردی را وادار به تکذیب کرد.
به گزارش مهر، خبر منتشر شده در برخی رسانهها در خصوص انعقاد تفاهمنامه میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت بهداشت برای ارایه کارت سلامت به «زنانخیابانی» واکنش تند شهیندختمولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رییسجمهور را در پی داشت.
اگرچه اصل این خبر براساس «شنیدهها» رسانهای شده بود، اما همین مقدار هم کافی بود تا علاوه بر پاسخ سریع مولاوردی، دفتر وی نیز خبر را به سرعت تکذیب کند.
اظهارات علیاکبرسیاری، معاون بهداشت وزیر بهداشت مبنی بر ایجاد مراکز جدیدی در کنار مراکز شبکه بهداشتی برای معاینه زنانروسپی خبری بود که شائبه امضای تفاهمنامه معاونت امور زنان و خانواده با وزارت بهداشت را تقویت کرد. سیاری در این خبر افزود بود: قرار است در شبکههای بهداشتی برای زنان روسپی آموزشهای لازم برای پیشگیری از بیماریهای مقاربتی داده شده و وسایل پیشگیری رایگان در اختیارشان قرارداده شود.
با این حال فضهپناهلو، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری وجود تفاهمنامه مشترک میان این معاونت و وزارت بهداشت در رابطه با صدور «کارتسلامت» برای زنان خیابانی را تکذیب کرد.
وی درمورد اخبار منتشر شده مبنی بر صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی براساس تفاهمنامه مشترک میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، گفت: صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی به هیچ عنوان به معاونت امور زنان و خانواده مربوط نمیشود.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تأیید صحبتهای معاون وزیر بهداشت در مورد ایجاد شبکههای بهداشتی زنان ادامه داد: ما با وزارت بهداشت تفاهمنامه مشترک داریم، اما درمورد بحث توانمندی زنان و ایجاد کلینیکهای سلامت برای زنان است و ارتباطی به صدور کارت سلامت ندارد.
اما واکنش شهیندختمولاوردی به این خبر متفاوت و تندتر است. معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده در کانال تلگرامی خود ضمن بازنشر خبر منتشر شده در خصوص صدور کارت بهداشت برای زنان خیابانی گفت: ظاهراً جماعتی که دروغ و تهمت را پیشه خود ساخته باشد لحظهای آرام و قرار ندارد و با بردن عرض خود، دائماً زحمت دیگران میدارد! امروز از ماجرای شیطنت و دروغپردازی برخی رسانهها در اختلافافکنی میان دولت و مجلس هنوز فراغت پیدا نکرده بودیم که خبر رسید چه نشستهاید که همان رسانهها با آسمان ریسمانبافی دروغ دیگری را در فضای مجازی دست به دست میچرخانند!
دومین همکاری مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با وزارت بهداشت موضوع تفاهمنامهای است که سال گذشته به امضای سیدحسنقاضیزادههاشمی، وزیر بهداشت و شهیندختمولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رییسجمهور رسید.
این تفاهمنامه در راستای اجرای سند برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده (ماده ۲۳۰ برنامه پنجم توسعه) در حوزه ارتقای سلامت زنان و خانواده با اهدافی همچون: ارتقای سطح پیشگیری در نظام سلامت زنان در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی در دورههای مختلف عمر؛ آگاهسازی، فرهنگسازی، نهادینهسازی و حمایت از نقش محوری و تصمیمگیری زنان در تأمین سلامت خود، خانواده و جامعه؛ تأمین خدمات با کیفیت، جامع و فراگیر سلامت زنان و خانواده متناسب با اولویتها، نیازها و ویژگیهای شغلی، منطقهای و حفظ کرامت زنان، بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تنظیم و مبادله شد.
به نظر میرسد لازم است وزارت بهداشت در خصوص اجرای طرح سلامت زنان خیابانی توضیحات و جزییات بیشتری را ارایه کند تا شائبه ارایه کارت سلامت به این زنان شفاف شود. هرچند ارایه خدمات سلامت به تمامی شهروندان کشور براساس قانون اساسی وظیفه ذاتی وزارت بهداشت است، اما برخی کارشناسان آسیبهای اجتماعی بر این گمانند که ارایه کارت سلامت به زنان خیابانی موجب رسمیت بخشی بهکار «کارگران جنسی» میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.