رییس پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانشهای بنیادی گفت: در طراحی و ساخت بخشی از تجهیزات مورد نیاز رصدخانه ملی از متخصصان دانشگاهی کشور استفاده کردهایم. به گزارش مهر، حبیب خسروشاهی در صد و سی و هشتمین جلسه کمیسیونهای دائمی شورای عتف در وزارت علوم گفت: تجهیزات مکانیکی رصدخانه ملی درحال طراحی و ساخت است که در […]
رییس پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانشهای بنیادی گفت: در طراحی و ساخت بخشی از تجهیزات مورد نیاز رصدخانه ملی از متخصصان دانشگاهی کشور استفاده کردهایم.
به گزارش مهر، حبیب خسروشاهی در صد و سی و هشتمین جلسه کمیسیونهای دائمی شورای عتف در وزارت علوم گفت: تجهیزات مکانیکی رصدخانه ملی درحال طراحی و ساخت است که در بخشی از تجهیزات مورد نیاز این رصدخانه از توان متخصصان و دانشمندان داخلی استفاده کردهایم.
وی افزود: در حال حاضر امکانات مربوط به رصد در کشور بسیار اندک است اما با آغاز پروژه رصدخانه ملی توانستیم از امکانات دیگر کشورها برای پروژههای نجومی استفاده کنیم.
رییس پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانشهای بنیادی تأکیدکرد: طی ۸ سال گذشته که موضوع راهاندازی رصدخانه ملی در کشور مطرح شده است تعداد منجمان کشور رشد یافتهاند و پژوهشکده نجوم به بزرگترین مجموعه پژوهشی منطقه تبدیل شده است.
خسرو شاهی با بیان اینکه آزمایشگاه و امکانات رصدی در کشور وجود ندارد، گفت: امیدواریم با راهاندازی رصدخانه ملی این مشکل برطرف شود.
وی اضافه کرد: عملیات عمرانی رصدخانه ملی درحال انجام است و اکنون برای این رصدخانه به دید نجومی نیم ثانیه قوسی دست یافتهایم که از طریق این مزیت میتوانیم از ابتدای اتوبان صدر سطح یک سکه ۵۰ تومانی را در انتهای اتوبان صدر مشاهده کنیم.
رییس پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانشهای بنیادی تأکیدکرد: لایه نشانی بر روی آینه تلسکوپ رصدخانه ملی آغاز شده و طی این فرایند لایه آلومینیمی بر روی آینه قرارداده میشود که این فرایند با کمک دانشگاهیان و شرکتهای دانشبنیان داخلی انجام میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.