۱۰هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار تعاونی روستایی قرار گرفت نماینده مردم کاشمر، خلیلآباد و بردسکن در مجلس، گفت: با تصمیم هیأت وزیران بانک مرکزی مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانکهای عامل را برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی در اختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرارداد. بهروز بنیادی در گفتوگو […]
۱۰هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار تعاونی روستایی قرار گرفت
نماینده مردم کاشمر، خلیلآباد و بردسکن در مجلس، گفت: با تصمیم هیأت وزیران بانک مرکزی مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانکهای عامل را برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی در اختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرارداد.
بهروز بنیادی در گفتوگو با خ خانه ملت درباره وضعیت تعاونی روستایی در کشور، گفت: ما از تعاونهای روستایی تقاضا داریم با توجه به تخصیص متوازن مبلغی که در هیأت وزیران بانک مرکزی مصوب شده است، فکری به حال مشکلات کشاورزان در این حوزه انتخابیه بکند.
نماینده مردم کاشمر، خلیلآباد و بردسکن در مجلس با بیان اینکه ما انتظار داریم سازمان تعاونی روستای تخصیص مبلغ فوق را که مصوب هیأت وزیران بانک مرکزی است را به طریق متوازن در نقاط مختلف کشور توزیع کند، تصریح کرد: تعاونی روستایی میتواند با ورود برای خرید کشمش و با دادن وام به تاجران کشمش، مشکلات فروش محصول کشمش داران را رفع کند، بنابراین شرط دریافت وام توسط تاجران باید خرید محصول کشاورز باشد.
نماینده مردم کاشمر، خلیلآباد و بردسکن در مجلس با بیان اینکه با تصمیم هیأت وزیران بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شد مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانکهای عامل برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی دراختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرار دهد، گفت: تعاونی روستایی باید پررنگ تر ظاهر شود و از همین رو به شکل سنتی فعالیت نکند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآورشد: تعاونی روستایی قانون مناسبی دارد و در این راستا وظایف مثبتی برای این تعاونی پیشبینی شده است و این درحالی است که ما میتوانیم این قانون را به نحو مطلوب در مجلس احیا کنیم.
به گزارش خانه ملت، متن مصوبه هیأت وزیران به شرح زیر است:
۱- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است در اجرای تبصره (۵) ماده واحده قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی – مصوب ۱۳۶۸- مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانکهای عامل برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی در اختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرار دهد.
۲- سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور موظف است نسبت به تضمین اصل و سود تسهیلات اقدام نماید.
۳- تضمین دولت نافی وظایف بانکها برای وصول مطالبات ناشی از اعطای تسهیلات نبوده و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران موظف است نسبت به بازپرداخت به موقع تسهیلات در سررسید مقرر از محل فروش محصولات خریداری شده و ضرر و زیان دریافتی اقدام نماید.
گفتنی است؛ اسحاق جهانگیری، معاون اول رییسجمهور، این مصوبه را برای اجرا به وزارت جهادکشاورزی- سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.