ارایه گزارش مقبول حسابرس به صورتهای مالی سال ۹۴ شرکت فولاد مبارکه اصفهان مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان روز سهشنبه ۹۵٫۰۴٫۲۹ در محل سالن اجتماعات نگین نقش جهان و با حضور ۸۳ درصد از سهامداران برگزار شد و طی آن پس از ارایه گزارش مقبول توسط حسابرس شرکت، از مجموع سود خالص […]
ارایه گزارش مقبول حسابرس به صورتهای مالی سال ۹۴ شرکت فولاد مبارکه اصفهان
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان روز سهشنبه ۹۵٫۰۴٫۲۹ در محل سالن اجتماعات نگین نقش جهان و با حضور ۸۳ درصد از سهامداران برگزار شد و طی آن پس از ارایه گزارش مقبول توسط حسابرس شرکت، از مجموع سود خالص شرکت اصلی به میزان ۷ هزار و ۹۳۱ میلیارد ریال در سال ۹۴، پرداخت ۳ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال سود نقدی به ازای هر سهم ۵۰ ریال به تصویب رسید.
به گزارش خبرنگار فولاد، در این مجمع، در راستای اجرای ماده ۱۰۱ قانون تجارت، پس از انتخاب هیأت رییسه، دکتر بهرام سبحانی مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان، با ارایه گزارش فعالیت هیأت مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام درباره فعالیت و وضع عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان سال مالی منتهی به ۱۳۹۴٫۱۲٫۲۹ اظهارداشت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال ۱۳۶۹به صورت شرکت سهامی خاص به ثبت رسید و طبق صورتجلسه مجمع عمومی فوقالعاده سال ۱۳۸۳ از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در سال ۱۳۸۵ به عنوان چهارصد و سی و پنجمین شرکت پذیرفته شده در فهرست شرکتهای بورسی درج گردید.
وی با اشاره به تولید فولاد در کشورگفت: تولید فولاد خام در سال ۲۰۱۵به مقدار ۱٫۶۲۳ میلیون تن بوده است که ایران با تولید ۱۶٫۱ میلیون تن حدوداً یک درصد تولید فولاد خام جهان را در اختیار دارد که از۱۶ میلیون تن تولید فولاد خام در کشور به تفکیک نوع محصول، اسلب؛ ۵۸٫۲۳ درصد، بلوم ۲۷٫۶۰ درصد، بیلت ۱۳٫۸۰ درصد و شمش چدن ۰٫۳۷ درصد تولید شده است و در این بین سهم فولاد مبارکه در تولید فولاد خام درکشور در سال ۱۳۹۴برابر با ۵۰٫۵ درصد بوده و فولاد خوزستان۲۴٫۷درصد، ذوب آهن اصفهان ۱۶٫۸درصد و سایرین ۸ درصد تولید داشتهاند.
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به عملکرد تولید سال ۱۳۹۴ افزود: مقدار تولید محصولات شرکت در سال ۹۴ به میزان ۵,۵۸۸,۰۰۰ تن بوده است که نسبت به سال قبل ۷ درصد کاهش داشته است. بحرانی که گریبان صنعت فولاد را گرفت و خیلی از فولاد سازهای به نام جهان را یا به ورطه ورشکستگی رساند یا با ظرفیتهای بسیار پایینتر از ظرفیت اسمی بهکار خود ادامه دادند باعث شد تا فولاد مبارکه نیز با کاهش جزیی تولید همراه گردد که در این بین توانستیم محصولات پوششدار، محصولات سرد، محصولات گرم را در سبد محصولات خود جای دهیم.
سبحانی در ادامه به عملکرد فروش شرکت اشاره نمود و گفت: در بخش محصولات نورد گرم ۳ میلیون و ۶۹۵ هزارتن، محصولات سرد یک میلیون و ۱۰۲ هزارتن، محصولات پوششدار ۲۵۴ هزارتن داشتهایم که در مجموع مقدار فروش محصولات شرکت در سال ۹۴ به میزان ۵,۲۴۴,۰۰۰ تن بوده است و نسبت به سال قبل ۱۱درصد کاهش داشته است که نتیجه میگیریم با این ارقام و توجه به کاهش تولید، در حدود ۴ درصد انباشت محصول در انبارها داشتهایم.
وی ارزش فروش ریالی محصولات نورد گرم را بیشتر از ۵۰ هزار میلیارد ریال دانست و گفت: ارزش فروش ریالی محصولات سرد بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال، محصولات پوششدار ۶۰۰۰ میلیارد ریال و محصولات نیمه نهایی ۱۰۰۰ میلیارد ریال بوده که در مجموع بالغ بر ۷۸ هزار میلیارد ریال ارزش ریالی داشتیم که نسبت به سال ۹۳ بالغ بر ۲۰ درصد کاهش داشتیم و این کاهش متأثر از افت قیمتهای بازار جهانی، عدم وجود تعرفه وارداتی کارآمد بود تا جاییکه فولادمبارکه میبایست با واردات رقابت میکرد که طبیعتاً در این رقابت مجبور شدیم قیمت را کاهش بدهیم.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با تشریح عملکرد مالی و سرمایهگذاری فولاد مبارکه خاطرنشانکرد: در سال ۹۴ تعداد سهام معامله شده ۳ میلیارد و ۸۴۲ میلیون سهم بوده که ارزش سهم معامله شده بالغ بر ۵ هزار و ۱۶۶ میلیارد ریال و ارزش بازار شرکت به ۱۰۹ میلیارد ریال بالغ گردیده است.
در زمینه رتبه کیفیت افشاء اطلاعات و نقدشوندگی سهام، هر سال نوسان داشتهایم که بیشترین مشکل مربوط به طرحها، پروژهها و شرکتهای زیر مجموعه برمیگردد و عمدتاً پروژههایی که با ایمیدرو شریک شدهایم که اطلاعات آنها هنوز قابل ارایه نبوده، در این کاهش نقش داشته است. درآمد حاصل از سرمایهگذاری در شرکتهایی که در پرتفوی فولاد مبارکه هستند حایز اهمیت بوده است. فولاد مبارکه در زمینههای مختلف سرمایهگذاری نموده است که سرمایهگذاری در شرکتهای صنعتی و معدنی چادر ملو، معدنی و صنعتی گل گهر، سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، فولاد هرمزگان جنوب، فولاد امیرکبیرکاشان، سرمایهگذاری توکا فولاد و شرکت سهامی بورس کالای ایران از این دست هستند که ارزش آنها در پایان سال۹۴ بالغ بر۴۳۳۰۰ میلیارد ریال بوده و نسبت به بهای تمام شده آن ۳۰ درصد رشد داشته است تا جاییکه در زمینه وضعیت سرمایهگذاریها باید گفت درآمد نقدی سرمایهگذاریها در سال ۱۳۹۴ بالغ بر ۳۵۲۶ میلیارد ریال گردیده است.
دکتر سبحانی همراهی با سند چشمانداز ۱۴۰۴ را لازم دانست و گفت: براساس سند چشمانداز ۱۴۰۴، پیشبینی شده ایران ۵۵ میلیون تن فولاد تولید داشته باشد و با توجه به اینکه فولاد مبارکه در چند سال گذشته همواره سهم ۵۰ درصدی فولاد کشور را داشته، اگر همین سهم ادامه یابد، فولاد مبارکه باید تا ۱۰ سال دیگر به ظرفیت بالای ۲۰ میلیون تن برسد که در همین راستا طرحهای توسعه در ۳ گروه تدوین شده، یکی آنهایی که در حال اجرا هستند و ظرف دو سال آینده به بهرهبرداری میرسند، دیگری طرحهایی که مراحل اجرایی آنها تازه شروع شده و سوم طرحهایی که مطالعات آنها انجام شده ولی هنوز عملیاتی نشدهاند.
وی با تشریح مهمترین افتخارات شرکت که در سال ۱۳۹۴ گفت: کسب عنوان برترین شرکت دانشی کشور و راهیابی به جایزه مدیریت دانش (MAKE) آسیا از سال ۹۰ تا۹۴، کسب تندیس سیمین چهارستاره تعالی آموزش برای اولین بار در ایران، کسب تندیس زرین حمایت از حقوق مصرفکنندگان برای اولین بار، کسب رتبه اول در گروه فلزات اساسی در رتبهبندی ۱۰۰ شرکت برتر ایرانی، دریافت گواهینامه CE MARKING، دریافت تندیس همایش حامیان محیطزیست توسط شرکت فولاد مبارکه اصفهان، دریافت گواهینامه استاندارد مدیریت انرژی ISO50001-2011، قرار گرفتن فولاد مبارکه در جمع مشهورترین سازمانهای دانشی آسیا در کنار TOYOTA، SUMSUNG و … برای اولین بار در خاورمیانه از دیگر افتخارات این شرکت است که همه این افتخارات باعث شده تا براساس ارزیابی مؤسسه ورلد استیل داینامیک از بین ۳۶ شرکت در کلاس جهانی فولادمبارکه رتبه دهم را کسب نماید.
دکتر سبحانی در ادامه گفت: در خاتمه هیأت مدیره از حضور سهامداران و نمایندگان محترم آنان که در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت نمودهاند و همچنین از حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت که با حضور مستمر و رسیدگیهای جامع خود اعتباری مضاعف به اطلاعات مالی شرکت فولاد مبارکه بخشیدهاند و نیز مدیران و کارکنان که با تلاش بیوقفه خود در جهت حصول اهداف گروه فولاد مبارکه کوشیدهاند، صمیمانه تشکر و قدردانی نمودهاند.
این گزارش حاکی است در ادامه این مجمع گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص صورتهای مالی سال منتهی به ۲۹/۱۲/۹۴ گروه و شرکت اصلی که به صورت مقبول ارایه شده بود قرائت گردید و صورتهای مالی و یادداشتهای توضیحی آن به تصویب مجمع رسید.
در ادامه معاملات مشمول ماده ۱۲۹ قانون تجارت تنفیذ و سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی، روزنامههای دنیای اقتصاد و گسترش صمت به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت برای سال۹۵ انتخاب گردید و در ادامه بررسی و ارایه راهکار در جهت حل مشکلات بازنشستگان محترم شرکت مطرح شد.
بنابر این گزارش در این مجمع، تقسیم ۳ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال سود نقدی به ازای هر سهم ۵۰ ریال نیز صورت گرفت که سود سهامداران حقیقی و ترجیحی شرکت طبق جدول زمانبندی، پرداخت سود از شهریور ماه انجام خواهد شد.
***********************************************************
با ارایه گزارش مقبول حسابرس به صورتهای مالی سال مالی ۹۴ شرکت فولاد مبارکه اصفهان، در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه، صورتهای مالی این شرکت بررسی و به تصویب رسید.
به گزارش خبرنگار فولاد، امیرحسین نادری معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه با اعلام این خبر گفت: نظر به افزایش شرکتهای فرعی و وابسته گروه فولاد مبارکه، بالاخص شرکتهای مجموعه سرمایهگذاری توکا فولاد، در سال ۱۳۹۴، شرکت در زمینه گزارشگری مالی گروه (تهیه و ارایه صورتهای مالی تلفیقی) طبق استانداردهای حسابداری و آییننامههای سازمان بورس و همچنین ارایه به موقع گزارشات مذکور، عملکرد موفقی از خود به ثبت رسانید به گونهای که موفق به اخذ گزارش مقبول حسابرسی از حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت شد.
نادری افزود: در سال ۱۳۹۴ در مجموع با وجود تهدیدها، فشارها و محدودیتهای ناشی از رکود داخلی و خارجی در صنعت فولاد، عملکرد شرکت در کنترل و مدیریت هزینهها مؤثر و قابل قبول بوده است به گونهای که علیرغم کاهش ۲۳ درصدی درآمدهای عملیاتی، حاشیه سود ناخالص شرکت تنها ۴ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است که این امر نشاندهنده کنترل و مدیریت هزینههای تولید بوده است. علاوه بر این هزینههای عمومی اداری و توزیع و فروش شرکت نیز تنها به میزان ۱درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به افزایش حسابهای پرداختنی تجاری شرکت گفت: این افزایش به میزان ۳۰ درصد نسبت به سال ۱۳۹۳ حاکی از رویکرد شرکت در خصوص افزایش خریدهای اعتباری و حفظ نقدینگی است. انعقاد قراردادهای خرید با پرداخت کمترین میزان پیش پرداخت در راستای سیاستهای اخیر شرکت در حوزه خرید و تأمین بوده است.
وی تصریح کرد: در حوزه تأمین منابع مالی نیز با وجود کاهش درآمدهای عملیاتی و غیرعملیاتی، شرکت با استفاده از روشهای بهینه و متنوع تأمین مالی از جمله افزایش سرمایه، تسهیلات بانکی، انتشار اوراق مرابحه و … موفق به تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز شرکت و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز جهت اجرای طرحهای توسعه گردیده است.
معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه، درآمد حاصل از سرمایهگذاری این شرکت در شرکتهای بورسی موجود در سبد سرمایهگذاری را مهم خواند و گفت: در سال مالی ۱۳۹۴ با توجه به عرضه ۵ درصد از سهام شرکت فولاد هرمزگان جنوب در فرابورس ارزش بازار سرمایهگذاریهای بورسی شرکت نسبت به سال قبل با ۷درصد افزایش به ۴۳,۳۳۴ میلیارد ریال بالغ گردید و ۳,۵۲۶ میلیارد ریال از محل سود تقسیمی شرکتهای بورسی نصیب شرکت شد. در مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت از مجموع سود خالص شرکت اصلی به میزان ۷۹۳۱ میلیارد ریال تقسیم ۳۷۵۰ میلیارد ریال سود نقدی از قرار هر سهم ۵۰ ریال مورد تصویب مجمع قرارگرفت که طبق جدول زمانبندی پرداخت سود، سود سهامداران حقیقی و ترجیحی شرکت از ابتدای شهریور ماه سال جاری پرداخت خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.