معاون نعمتزاده خواستار شد بانکها وثیقههای مازاد واحدهای صنعتی را آزاد کنند معاون وزیر صنعت خواستار آزادسازی وثایق مازاد واحدهای صنعتی از سوی بانکها شد. به گزارش مهر، علییزدانی از تدابیر دولت جهت هدفگذاری برای فعالسازی بیش از ۱۲ هزار واحد صنعتی راکد، نیمه فعال و طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور […]
معاون نعمتزاده خواستار شد
بانکها وثیقههای مازاد واحدهای صنعتی را آزاد کنند
معاون وزیر صنعت خواستار آزادسازی وثایق مازاد واحدهای صنعتی از سوی بانکها شد.
به گزارش مهر، علییزدانی از تدابیر دولت جهت هدفگذاری برای فعالسازی بیش از ۱۲ هزار واحد صنعتی راکد، نیمه فعال و طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور خبر داد و گفت: بر اساس تکلیف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، فعالسازی بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی به تصویب رسید که هدفگذاری وزارت صنعت بیش از این میزان و فعالسازی ۱۲ هزار واحد و طرح صنعتی است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تا کنون ۳۴ هزار واحد صنعتی متقاضی تسهیلات در سامانه بهینیاب نامنویسی کردهاند، افزود: مهمترین شرط بهرهمندی از این تسهیلات، داشتن بازار محصول است. در این میان تزریق سرمایهگذاری و ورود به بخش خصوصی و نیز مهیا بودن فضای کشور برای سرمایهگذاری را دو محور اصلی خروج از رکود اعلام کرد و گفت: تحقق فرامین مقامعظمای ولایت در زمینه اقتصاد مقاومتی مهمترین تکلیف امسال است.
وی با بیان اینکه جلسات کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت و با حضور وزارتخانهها و نهادها به صورت مستمر برگزار میشود، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۲۳ جلسه اقتصاد مقاومتی تشکیل شده است. بانکها هم موظف شدهاند وثیقههای مازاد واحدهای صنعتی را آزاد کنند تا صنعتگران بتوانند با سهولت بیشتر تسهیلات مورد نظر خود را دریافت کنند. بانکها هم باید متناسب با طرح تولیدی وثیقه دریافت و از دریافت وثیقههای اضافی خودداری کنند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه پرداخت تسهیلات یارانهای از محل کمکهای فنی و اعتباری به واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی اختصاص خواهد یافت، تصریح کرد: نرخ سود این تسهیلات تا حدود ۶ درصد کمتر از سود معمول نظام بانکی است که این ۶ درصد سود به صورت یارانه تسهیلات پرداخت میشود. همچنین امسال در بیش از ۵۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور افزایش قیمت حق انتفاع نداشتهایم.
وی ادامه داد: همچنین از ابتدای امسال در برخی مناطق تا سقف ۵۰ درصد از قیمت حق انتفاع را تخفیف در نظر گرفتهایم. همچنین تخفیفهای ۱۰ درصدی به شرکتهای دانش بنیان، نخبگان و ایثارگران نیز ارایه میشود که به سرمایهگذاران شهرکهای صنعتی اعطا خواهد شد.
یزدانی به ظرفیتهای موجود در صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک برای حمایت از واحدهای صنعتی نیز اشاره کرد و گفت: نرخ صدور ضمانتنامه در این صندوق ۵۰ درصد نرخ ضمانتنامههای صادر شده در نظام بانکی است و واحدهای صنعتی میتوانند با مراجعه به این صندوق، درخواست صدور ضمانتنامه نمایند و این صندوق در کمترین زمان و حد اکثر در یک هفته با نرخ بین نیم تا دو درصد صادر خواهد کرد. همچنین این صندوق برای خرید مواد اولیه صنعتگران نیز ضمانتنامه به نفع فروشنده صادر خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.