کم‌خوری منجر به کاهش التهاب می‌شود

کم‌خوری منجر به کاهش التهاب می‌شود  مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد با خوردن کم‌تر می‌توان بروز التهاب را کاهش داد. به گزارش مهر، مطالعه مشترک محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا و دانشگاه برسیا ایتالیا نشان می‌دهد افرادی که میزان کالری مصرفی روزانه‌شان را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهند به مدت دو سال از علائم التهاب […]

کم‌خوری منجر به کاهش التهاب می‌شود

 مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد با خوردن کم‌تر می‌توان بروز التهاب را کاهش داد.

به گزارش مهر، مطالعه مشترک محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا و دانشگاه برسیا ایتالیا نشان می‌دهد افرادی که میزان کالری مصرفی روزانه‌شان را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهند به مدت دو سال از علائم التهاب مزمن‌شان کاهش می‌یابد.

درحالی‌که مطالعات قبلی نشان داده بود رژیم دارای محدودیت کالری ممکن است برای سیستم ایمنی مضر باشد، مطالعه جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی محدود شرکت‌کنندگان این تحقیق به سیستم ایمنی یا توانایی‌شان در مقابله با عفونت‌ها آسیب نرساند.

دکتر لوگی فونتانا، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کاهش علائم التهاب از نشانه‌های داشتن سلامت بهتر است. چراکه التهاب در ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، سرطان و افزایش سن نقش اثبات شده‌ای دارد.»

در این مطالعه ۲۲۰ فرد سالم شرکت داشتند که گروهی از آنان رژیم غذایی طبیعی خود را ادامه داده و گروه دیگر مجبور به کاهش روزانه ۲۵ درصد از کالری مصرفی‌شان شدند که پس از گذشت ۶ ماه از شروع مطالعه، مصرف کالری مصرفی آنان در روز به ۴۸۰ کالری کاهش پیدا کرد. همچنین این افراد با استفاده از مولتی ویتأمین‌‌ها و مکمل‌های معدنی از بروز سوء‌تغذیه پیشگیری می‌کردند.

 

پس از گذشت دو سال مشاهده شد افرادی که رژیم غذایی محدود را دنبال کرده بودند با کاهش سطح نشانه‌ها و علائم التهابی روبه‌رو شده و همچنین در واکنش این افراد به واکسن‌‌ها یا آسیب‌پذیری‌شان در برابر آلودگی‌‌ها تفاوتی مشاهده نشد.