سال ۹۹ بهترین جهش فناوری در پتروشیمی کشور شکل گرفت مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، گفت: سال ۹۹، بهترین جهش فناوری در پتروشیمیکشور در کنار سایر جهشهای تولید رقم خورد. علی پژوهان؛ افزود: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیزیرمجموعه شرکت ملی صنایع پتروشیمیاست که وظیفه عمده این شرکت ایجاد دانش فنی احداث پلنتهای پتروشیمیو کاتالیستهای […]
سال ۹۹ بهترین جهش فناوری در پتروشیمی کشور شکل گرفت
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، گفت: سال ۹۹، بهترین جهش فناوری در پتروشیمیکشور در کنار سایر جهشهای تولید رقم خورد. علی پژوهان؛ افزود: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیزیرمجموعه شرکت ملی صنایع پتروشیمیاست که وظیفه عمده این شرکت ایجاد دانش فنی احداث پلنتهای پتروشیمیو کاتالیستهای مصرفی آنها است. وی بیان کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیپارسال توانست برای نخستینبار دانش فنی پلیاتیلن سنگین برای پتروشیمیتبریز با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن، دانش فنی واحد پلیاتیلن پتروشیمیبوشهر با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن ارائه شد و در کنار آن واحد تولید پروپیلن فاتح با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن را ارائه کند. مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، ادامه داد: از همه مهمتر سال گذشته این شرکت موفق شد دانش فنی طرح سهگانه تبدیل گاز طبیعی به پلاستیک با ارزش پلیپروپیلن که شامل سه برند تولیدی متانول، پروپیلن و پلی پروپیلن است را با تولید ۹۰۰ هزار تن برای اسلام آباد غرب انجام و تحویل دهد. پژوهان؛ اظهار داشت: بحث تولید پروپیلن هم که قرار است در جنوب و شمال کشور ایجاد شود با دانش فنی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیانجام میشود و این مهم نیز برای نخستینبار در کشور است. وی عنوان کرد: برخی از تجهیزات خاصی که در پتروشیمیها استفاده میشود فقط در صورت داشتن دانش فنی احداث آن پلنت در کشور قابل ساخت است و با داخلی سازی تکنولوژیهای پتروشیمیتحرک قابلتوجهی در قطعهسازی و تجهیزسازی در صنعت پایین دست ایجاد میشود. مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، اضافه کرد: طرح کاتالیست پلیپروپیلن یکی از طرحهای افتتاحی امروز است که برای نخستینبار در کشور، توسط شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیتوسعهیافته ساخته شده است و بهطور صددرصد با استفاده از تجهیزات بومیاز ابتدای سال ۹۸ آغاز و در پایان سال گذشته به اتمام رسید. پژوهان؛ عنوان کرد: ظرفیت تولید کاتالیست ۱۲ تن در سال معادل ۳۰ درصد نیاز صنعت پتروشیمیکشور است که قابل توسعه برای تأمین نیاز داخلی کشور نیز وجود دارد. وی گفت: این کاتالیست برای تولید بیش از یک میلیون تن پلی پروپیلن در صنعت پتروشیمیمورد استفاده قرار میگیرد و حجم سرمایهگذاری در این طرح یکهزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برآورد میشود.
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، افزود: همچنین طرح تولید پلیاتیلن سنگین(تکنولوژی CX) نیز که دانش فنی آن برای نخستینبار در کشور توسط شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیتوسعه یافته طراحی و صددرصد با تجهیزات بومیساخته شده است که عملیات اجرایی این طرح از ابتدای پارسال آغاز و تا پایان سال گذشته به پایان رسید. پژوهان؛ اظهار داشت: ظرفیت تولید این طرح ۲۰ تن در سال و معادل ۲۵ درصد مصرف صنعت پتروشیمیکشور است که قابلیت توسعه تا تأمین صددرصد نیاز کشور نیز در آن وجود دارد. وی اظهار داشت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید که برای تولید بیش از ۹۰۰ هزار تن پلیاتیلن سنگین در صنعت پتروشیمیمورد استفاده قرار میگیرد. پتروشیمیشازند در سال ۱۳۷۲ بهرهبرداری شد و بهعنوان یکی از واحدهای فرادستی مطرح در حوزه نفتوگاز برای زنجیره بزرگی از تولیدکنندگان متوسط و کوچک کشور کارسازی و تأمین مواداولیه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.