وزارت نیرو اعلام کرد:پیشنهاد انگلیسی‌ها برای ساخت نیروگاه در ایران

  وزرات نیرو اعلام کرد: پیشنهاد شرکت انگلیسی Solar Europa Global به منظور ساخت نیروگاه ترکیبی انرژی بادی و خورشیدی در ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا)، نمایندگان شرکت انگلیسی یاد شده در دیدار با سیدمحمد صادق‌زاده، مدیرعامل سازمان مزبور، امروز (چهارشنبه) درخواست ساخت نیروگاه […]

 

وزرات نیرو اعلام کرد: پیشنهاد شرکت انگلیسی Solar Europa Global به منظور ساخت نیروگاه ترکیبی انرژی بادی و خورشیدی در ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا)، نمایندگان شرکت انگلیسی یاد شده در دیدار با سیدمحمد صادق‌زاده، مدیرعامل سازمان مزبور، امروز (چهارشنبه) درخواست ساخت نیروگاه ترکیبی انرژی بادی – خورشیدی در ایران را مطرح کرد و مقرر شد شرکتی در ایران تأسیس و پس از ثبت نام در سانا، مراحل قانونی ساخت و راه‌اندازی این نیروگاه، آغاز شود.

صادق‌زاده در نشست با مسؤولان شرکت انگلیسی یادشده، توضیحات لازم درباره سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر ایران و تعرفه‌ها را ارایه داد.

اعطای تسهیلات بلاعوض به مشترکان، استفاده از ظرفیت‌های صندوق توسعه ملی، افزایش سنوات خرید تضمینی برق تجدیدپذیر به ۲۰ سال و افزایش نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر، بخشی از حمایت‌های وزارت نیرو از این منبع انرژی پاک طی دو سال گذشته است.

تفکیک نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر متناسب با نوع فن‌آوری و ظرفیت نیروگاه‌ها نقطه عطف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر محسوب می‌شود.

نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیر با نرخ‌های جهانی مطابقت می‌کند، درحالی که میانگین قیمت فروش هر کیلووات ساعت انرژی الکتریکی در کشور کم‌تر از قیمت تمام شده آن و حدود یک دهم قیمت خرید تضمینی برق تجدیدپذیر و در برخی فن‌آوری‌ها حتی کم‌تر از آن است.

تفکیک نرخ خرید برق تجدیدپذیر متناسب با فن‌آوری مورد استفاده، فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم آورده است.

پیشتر «حمید چیت چیان» وزیر نیرو به ایرنا گفته بود بر پایه تبصره‌ای در بودجه سال آینده برای حمایت از استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، دست کم ۷ هزار میلیارد ریال منابع و اعتبارات از محل عوارض متداول کشور برای انرژی‌های نو اختصاص خواهد یافت.

 

هفته گذشته نمایندگان شرکت CNIM (کنیم) فرانسه نیز با حضور در سازمان انرژی ‏های نو ایران (سانا)، برای فعالیت در حوزه انرژی‏‌های تجدیدپذیر کشورمان ابراز تمایل داشتند.