رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی کسب کرد رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت براساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه‌بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در […]

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی کسب کرد

رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت

براساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه‌بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرای مرتبط با جامعه و صنعت نسبت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده را کسب کرد. به گزارش ایسنا، قدیر رجب‌زاده؛ رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی، در این خصوص گفت: براساس این ارزیابی در شاخص‌های «مبلغ قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت جاری به دانشجویان پذیرش شده» و «مبلغ جذب شده قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده» این مؤسسه پژوهشی در بین دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی به ترتیب در رتبه‌های هشتم و ششم قرار گرفته است. وی گفت: همچنین این مؤسسه در شاخص نسبت تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجراء به تعداد کل پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی رتبه دوم را کسب کرده است. وی بیان کرد: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی از سال ۱۳۹۰ براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری براساس ارائه مستندات طرح‌های کاربردی و صنعتی، اقدام به پذیرش دانشجویان دکترا در رشته صنایع‌غذایی کرده است و در حال‌حاضر ۴۱ دانشجوی دکتری پژوهش محور در این مؤسسه در حال تحصیل بوده و تاکنون ۳۲ نفر نیز در چهار گرایش صنایع‌غذایی، شیمی‌مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی و فناوری مواد غذایی فارغ‌التحصیل شده‌اند. رجب‌زاده با تأکید بر رویکرد دانشگاه‌های نسل سوم افزود: رویکرد اصلی این مؤسسه، تربیت نیروی انسانی متخصص، خلاق و کارآفرین با تکیه بر کیفیت آموزش و پژوهش بر پایه طرح‌های نوآور و تقاضامحور صنعتی است. وی گفت: ارتقای مهارت‌های علمی‌و تخصصی دانشجویان به منظور رفع نیازهای مختلف صنعت غذا و تولید دانش فنی متناسب با نیازهای جامعه و صنعت، از دیگر اهداف این مؤسسه در تربیت دانشجویان دکتری به‌شمار می‌رود. رجب‌زاده؛ همچنین ادامه داد: براساس این گزارش مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع‌غذایی به عنوان یکی از مراکز برتر در زمینه درآمدزایی در بین دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم معرفی شد. طبق اعلام وزارت علوم، وی افزود: در برنامه راهبردی دوم مؤسسه که به تصویب هیأت امنای منطقه یک پژوهشی نیز رسیده است، توسعه پژوهش‌های کاربردی، توسعه تعاملات دو سویه با بخش‌های مختلف صنایع‌غذایی و کمک به آنها برای حل چالش‌های علمی‌و تخصصی، از جمله جهت‌گیری‌های اصلی مؤسسه در برنامه راهبردی دوم (۱۴۰۰ – ۱۳۹۷) بوده و در این برنامه تعداد قراردادهای پژوهشی صنعتی و اعتبار جذب شده از محل این قراردادها از جمله شاخص‌های سنجش این راهبرد بوده است.