پوکمون‌‌‌‌‌ها یک فرانسوی را به پایگاه نظامی اندونزی کشاندند!

پوکمون‌‌‌‌‌ها یک فرانسوی را به پایگاه نظامی اندونزی کشاندند! پلیس اندونزی می‌گوید یک مرد فرانسوی را که در حین انجام بازی پوکمون‌گو وارد یک پایگاه نظامی در این کشور شده بود را دستگیر کرده است. به گزارش فارس به نقل از گاردین، سخنگوی پلیس غرب جاوا اعلام کرد فرد دستگیر شده Romain Pierre نام دارد […]

پوکمون‌‌‌‌‌ها یک فرانسوی را به پایگاه نظامی اندونزی کشاندند!

پلیس اندونزی می‌گوید یک مرد فرانسوی را که در حین انجام بازی پوکمون‌گو وارد یک پایگاه نظامی در این کشور شده بود را دستگیر کرده است.

به گزارش فارس به نقل از گاردین، سخنگوی پلیس غرب جاوا اعلام کرد فرد دستگیر شده Romain Pierre نام دارد و ۲۷ ساله است. وی در نقطه کنترل ورودی یک پایگاه نظامی محلی متوقف شد و زمانی که تلاش کرد از دست مأموران امنیتی بگریزد دستگیر شد.

سخنگوی پلیس افزود: وی چند ساعت بعد و پس از آن‌که مشخص شد صرفاً در تلاش برای شکار پوکمون‌‌‌ها بوده و به‌طور عمدی وارد پایگاه نظامی مذکور نشده، آزاد شد.

بازی پوکمون‌گو با موضوع شکار شخصیت‌های مجازی در دنیای واقعی در دو هفته اخیر در دنیا بسیار محبوب شده و تلاش برای موفقیت در این بازی به ده‌ها مورد سانحه رانندگی، سقوط از ارتفاع، جیب بری از کاربران در نقاط خلوت و دورافتاده و… منجر شده است. رژیم صهیونیستی نیز به علت نگرانی‌های امنیتی استفاده از این بازی را در پادگان‌های نظامی خود ممنوع کرده است.

گفتنی است شرکت Niantic Labs طراح اصلی بازی پوکمون‌گو، در سال ۲۰۱۰ در داخل گوگل توسط مؤسس شرکتی به نام کی‌هول به نام جان‌هانکه تأسیس شده است. شرکت کی هول یک دهه قبل در زمینه رسیدگی به ماهواره‌های نظامی فعال بود. یکی از حامیان اولیه و کلیدی شرکت یاد شده شرکتی به نام In-Q-Tel بود.

In-Q-Tel یک شرکت سرمایه‌گذاری وابسته به سازمان جاسوسی سیا محسوب می‌شود. بخش عمده بودجه این شرکت از آژانس ملی اطلاعات مکانی آمریکا یا National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) تأمین می‌شود. این آژانس از وزارت دفاع آمریکا و طرح‌های جنگی آن حمایت می‌کند و اطلاعاتی را در اختیار نهادهایی مانند آژانس امنیت ملی آمریکا، سیا و غیره قرار می‌دهد.

 

محصول کلیدی و عمومی شرکت کی‌هول زمین یا ارث نام داشت که بعد‌‌‌ها و با خریداری کی هول توسط گوگل در سال ۲۰۰۴ گوگل‌ارث نام گرفت و امروزه میلیون‌‌‌ها نفر از خدمات آن استفاده می‌کنند. بنابراین می‌توان انتظار داشت که اطلاعات ارزشمند شخصی کاربران این سرویس و همین طور بازی پوکمون‌گو در اختیار نهادهای جاسوسی و اطلاعاتی آمریکا قرار بگیرد.