FBI مسؤول واکنش به حملات سایبری در آمریکا شد

با صدور دستور کاخ سفید FBI مسؤول واکنش به حملات سایبری در آمریکا شد باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا با صدور دستورالعملی پلیس فدرال را مسؤول واکنش به حملات سایبری به این کشور کرد. بنابراین صاحبان مشاغل و نهادهای دولتی باید در صورت وقوع چنین حملاتی با اف‌بی‌آی تماس بگیرند. به گزارش فارس به نقل از […]

با صدور دستور کاخ سفید

FBI مسؤول واکنش به حملات سایبری در آمریکا شد

باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا با صدور دستورالعملی پلیس فدرال را مسؤول واکنش به حملات سایبری به این کشور کرد. بنابراین صاحبان مشاغل و نهادهای دولتی باید در صورت وقوع چنین حملاتی با اف‌بی‌آی تماس بگیرند.

به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، هدف از صدور این دستورالعمل ارتقای شیوه مدیریت واکنش‌های آمریکا به حملات سایبری مهم عنوان شده است.

تحلیلگران این اقدام را بجا و مناسب دانسته‌اند، زیرا تا به حال مشخص نبود که اگر حملات سایبری در ایالات متحده رخ دهد، چه نهاد یا سازمانی باید رهبری مقابله با آن را بر عهده بگیرد. لذا سازمان سیا، وزارت امنیت داخلی آمریکا، اف‌بی‌آی و چند نهاد دولتی دیگر همیشه در این زمینه با یکدیگر اختلاف نظر داشتند.

تحلیلگران علت این مسأله را تمرکز اف‌بی‌آی بر مقابله با حملات هکری در سال‌های اخیر و همین طور وجود تعدادی از کارکنان تعلیم دیده و با مهارت برای مقابله با مهاجمان سایبری دانسته‌اند. اف‌بی‌آی در سال‌های اخیر بیش‌ترین همکاری را در این زمینه با بخش خصوصی داشته است. این سازمان علاوه بر رهبری اقدامات انجام شده برای مقابله با حملات سایبری وظیفه هماهنگ‌سازی نهادهای عمل کننده در این زمینه را هم بر عهده خواهد داشت.

دولت آمریکا در اقدامی دیگر یک طبقه‌بندی ۶ مرحله‌ای برای مقابله با حملات سایبری در نظر گرفته تا دیدی مشترک در میان تمامی نهادهای فدرال برای مقابله با چنین مشکلاتی به وجود بیاید. بر اساس این نظام درجه بندی حملات سطح ۳ و بالاتر مهم تلقی شده و مستلزم واکنش هماهنگ دولت آمریکاست.

صدور این دستورالعمل توسط کاخ سفید به معنای عدم مسؤولیت دیگر نهادهای فدرال به منظور مقابله با حملات سایبری نیست. وزارت امنیت داخلی آمریکا کمک رسانی به سازمان‌های تحت تأثیر حملات سایبری را مدیریت می‌کند تا از گسترش آسیب‌های وارده به دیگر نهاد‌‌‌ها و سازمان‌ها جلوگیری شود.

 

کارشناسان امنیتی در آمریکا قبلا هشدار داده بودند که اگر حملات سایبری به وسعت حملات سال ۲۰۱۵ اوکراین در ایالات متحده رخ دهد، این کشور برای مدت طولانی دچار مشکل خواهد شد. حملات مذکور به نیروگاه‌های برق اوکراین باعث شد دسترسی ۲۰۰ هزار خانوار به برق قطع شود.