ویروس کرونا برای آزمایش یا اهداف سیاسی ساخته شد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: ویروس کرونا برای آزمایش یا اهداف سیاسی ساخته شد. به گزارش سایت دولتبهار، در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری آناتولی، افزود: کرونا مسأله روز ملتهاست. البته وقتی میگوییم ملتها به این معنی نیست که همه درگیر آن هستند و تلفات میدهند. […]
ویروس کرونا برای آزمایش یا اهداف سیاسی ساخته شد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: ویروس کرونا برای آزمایش یا اهداف سیاسی ساخته شد. به گزارش سایت دولتبهار، در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری آناتولی، افزود: کرونا مسأله روز ملتهاست. البته وقتی میگوییم ملتها به این معنی نیست که همه درگیر آن هستند و تلفات میدهند. بیش از نیمی از جهان این ویروس را کنترل کردهاند و به صورت عادی زندگی میکنند، بهخصوص در شرق و آفریقا. اما یک تعداد از کشورها هم نتوانستند کنترل کنند و ایران هم جزء آنهاست. این ویروسی بود که ساخته شد، حالا یا برای آزمایش یا اهداف سیاسی، بعدها عدهای از این برای اهداف سیاسی گستردهتر و تسلط بر ملتها استفاده کردند. کشورهایی که از سیاستهای سازمان بهداشت جهانی تبعیت کردند مثل ما هنوز دچار مشکل هستند و مسائلشان حل نشده است. اما کشورهایی که بهطور مستقل تصمیم گرفتند و از روشهای بومیو دانش پزشکی خودشان استفاده کردند، در مدیریت کرونا موفقتر بودند. رئیسجمهور سابق کشورمان، با اشاره به تأثیر کرونا در انتخابات آینده کشور، گفت: بالاخره برای دو طرف قضیه کرونا در انتخابات مهم است. آنکه جانب دولت است علاقهمند است در این گفتوگوها دستاوردی داشته باشد و بعد از هشت سال دست خالی نباشد. فضای کرونا فرصت خوبی است که انتخابات عقب بیفتد و زمانی باشد تا در مذاکرات توافقاتی شود. برای جناح مقابل هم فضای کرونا بهترین فرصت هست تا نارضایتی مردم و عدم حضور مردم در انتخابات را بتواند توجیه کند. اگر کسی رضایت بدهد به فوت یک نفر که میتوانسته فوت نکند، جایگاهش در عالم انسانی کجا خواهد بود؟ منتهی به تدریج و آرامآرام و باغفلت و دور شدن از مردم متوجه نیستیم چه اتفاقی در روح و روان خودمان در حال رخ دادن است. بالاخره هر روز میشنویم چند صد نفر از دنیا میروند، حالا یا این آمار واقعی است که باید در مدیران کشور زلزله بیندازد یا غیر واقعی است که چقدر بد است که مدیرانی باشند که با اهداف دیگری به مردم آمار غیر واقعی میدهند. احمدینژاد؛ ادامه داد: فضای انتخابات ایران بسیار سرد است و هیچوقت اینطور نبوده است. البته بستگی به اتفاقاتی دارد که خواهد افتاد؛ اتفاقات زیادی در راه است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره برقراری تماس ایران با عربستان گفت: هر تلاشی که به دوستی و همکاری بین ملتها و دولتها کمک کند، من استقبال میکنم. اصل بر همکاری و دوستی است مگر اینکه یک طرف یا دو طرف بر دوری و تقابل پافشاری کنند. ملتها باید با هم همکاری کنند. بهخصوص در منطقه حساس ما که از دیرباز مورد طمع قدرتهای جهانی بوده است. کسانی که میخواهند بر دنیا مسلط باشند شرط لازمش را تسلط بر منطقه ما میدانند. من فکر میکنم اگر ایران، عربستان و ترکیه کنار هم بنشینند، با هم متحد شوند، کلاً چهره منطقه عوض خواهد شد. مشترکات سه کشور دهها برابر اختلافاتشان است. اگر روی نقاط مشترک تکیه کنیم خیلی زود مشکلات حل میشود.
مشکلات ایران و آمریکا قابل حل شدن هستند
احمدینژاد؛ درباره مشکلات کشورمان با آمریکا نیز، گفت: همه مشکلات قابل حل هستند. چرا مشکل به وجود آمده است؟ مشکل از زیادهخواهی است. حداقل از یکی از دو طرف. اگر زیادهخواهی نباشد مشکلی به وجود میآید؟ اگر همه بپذیریم براساس عدالت و احترام با هم همکاری کنیم مشکلی به وجود میآید؟ کدام مشکل است که براساس عدالت قابل حل نباشد؟ بله شما ممکن است بگویید یک طرف یا دو طرف عدالت را نپذیرند. بله مادامیکه نپذیرند در دنیا همیشه درگیری و اختلافات وجود دارد. باید مسائل را تفکیک کنیم. دو حکومت با هم اختلاف دارند، سؤال من این است آیا حکومتها اجازه دارند مانع ارتباط ملتها شوند؟ این سؤال جدی است. از همه حقوقها و صاحبنظران میخواهم بحث کنند، دو دولت چرا باید مانع ارتباط مردمانشان شوند؟ ارتباط انسانی حق عموم مردم است. الان در منطقه ما فرض کنید بین دولت سوریه و ترکیه اختلاف است، یعنی اینها باید مانع از ارتباط مردم دو طرف شوند؟ من معتقدم در چنین شرایطی ملتها رأی به ادامه ارتباط میدهند. من سال دوم دوره نهم ریاستجمهوری نامه زدم به دولت آمریکا که درست است ما اختلاف داریم اما اجازه دهید پرواز مستقیم بین تهران و نیویورک برقرار شود تا مردم بتوانند بهراحتی سفر کنند. مردم که گناهی نکردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.