حرفهای خودی و بیخودی تبلیغ انتخاباتی نارس! اینکه قانون میگوید نامزدهای انتخابات حقی برای تبلیغات غیر از زمان معلوم شده ندارند و پیشدستی و زودرسی تبلیغات نوعی تخلف است و جریمه دارد، حتماً و لابد یک حسابی بوده است که قانونگذار محترم را به این صرافت انداخته که جلواش را بگیرید، بماندکه دلیلش برای […]
حرفهای خودی و بیخودی
تبلیغ انتخاباتی نارس!
اینکه قانون میگوید نامزدهای انتخابات حقی برای تبلیغات غیر از زمان معلوم شده ندارند و پیشدستی و زودرسی تبلیغات نوعی تخلف است و جریمه دارد، حتماً و لابد یک حسابی بوده است که قانونگذار محترم را به این صرافت انداخته که جلواش را بگیرید، بماندکه دلیلش برای ما مکشوف نیست و وقتی جنابمان از مکشوفیت چیزی مطلع نباشیم، اظهار فضلی هم نمیکنیم هرچند نظری هم بدهیم، کسی برایش تره خرد نمیکند!
اینکه چند وقتی است نامزدهای احتمالی و محتمل و اماواگری به یمن فضای محترم مجازی، باب تبلیغات پیش از موعد را مفتوح فرموده ولی چون هنوز تکلیف رد و قبولی حضرات کاندیدای بالقوه معلوم نیست، احتمالاً نمیتوان اسمش را پیشدستی در تبلیغ گذاشت زیرا نوعی احساس تکلیف روبه تزاید است که منباب ادای دین و رضای خلق خروجیاش میشود صبح تا شب در این استودیو و آن پیج و بهمان کانال بودن و خَم بر ابرو نیاوردن!
این هم از همان مقولات غیرمکشوف است که ظاهراً بیشتر مثل زیرسبیلی رد کردن یکشبه تخلف است که به ردای قانون ملبس گشته و چون همه دستی بر آتش دارند پس کسی عارض نمیشود!
میخواهیم عرض کنیم که این تبلیغات فعلی و آن تبلیغات بعدی سر موعد، اگر قرار است مشابه دورههای قبل باشد و عزیزان کاندیدا لیستی از باید و نباید و برنامههای یک خطی و کیلوکیلو تجارب ارزشمند ناپیدا و یک دنیا مردمدوستی و حقطلبی و ایثارشان را به رخ بکشند و تهخط هم معلوم نشود اگر این یکی بیاید چهار سال دیگر شرایط جامعه و اقتصاد و معیشت و فرهنگ و… چگونه است و اگر آن یکی مشرف بشود سر به کجا باز میکند، بهتر است یک مصوبه فیالفوری صادر شود و کل زمان تبلیغات را به یکی، دو ساعت و یا خانهپُرش یک روز کاهش داده تا عجالتاً دو هفته اعصاب و روانمان درگیر نشود و آخر هم نفهمیم با خودمان و جناب کاندیدا و آینده و گذشتهمان چندچند هستیم!
با آنکه خریداری پیدا نمیشود ولی از من هوشنگخان شونصدبار رأی داده و هزار دفعه مناظره و برنامه دیده! بشنوید و اینبار اگر میشود سرنا را از سر گشادش بزنید و بنوازید و به جای مناظره کاندیداهای تأیید صلاحیت شده رؤسای جمهور بالقوه با یکدیگر! رئیسجمهور مستقر تشریف بیاورند و عزیزان کاندیداهای از فیلتر ردشده دوآتیشه، با ایشان به مناظره بنشینند، اینجور هم عیار باید نباید و برنامه تازهنفسها معلوم میشود و هم یک حسابکشی نقد از مقامعالی جمهور مملکت بهعمل میآید و مهمتر از همه تکلیف شعار و شعر و برنامه و هدف و قاعده و قانون و ما ملت بهتر معلوم میشود!
به هرحال به نظر هوشنگخانی ما این وضعیت تبلیغات نورس و آن مناظره و برنامههای نارس آتی، چیز دندانگیری نخواهد بود و باز خلقا… سوار موج احساس و کلیگویی و شعار میشوند و نمیدانیم از فردای بعد از انتخابات قرار است کشتی طوفانزده و دکلشکسته اقتصاد و فرهنگ به ساحل امن میرسد و یا در گل ندانمکاری و قوای موازی و مننهمنم، مینشیند و ملت سرگشته منتظر قضاوقدر الهی میمانند شاید فرجی شود یا خیر؟!
هوشنگخان
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.