مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پیمانکار خارجی در پسماند نداریم مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: پیمانکار خارجی در بخش پسماند نداریم اما در بخش ایجاد زیرساختهای شرکتهای خارجی نیز میتوانند در مزایدهها شرکت کنند. حسین جعفری در گفتوگو با مهر در پاسخ به پرسشی در خصوص سخنان دبیر صنایع بازیافت که از […]
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران
پیمانکار خارجی در پسماند نداریم
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: پیمانکار خارجی در بخش پسماند نداریم اما در بخش ایجاد زیرساختهای شرکتهای خارجی نیز میتوانند در مزایدهها شرکت کنند.
حسین جعفری در گفتوگو با مهر در پاسخ به پرسشی در خصوص سخنان دبیر صنایع بازیافت که از قرارداد شهرداریها با پیمانکاران خارجی از جمله هند خبر داده بود، گفت: مستندات این سخنان مشخص نیست، اما در شهرداری تهران هیچ منع و سختگیری برای فعالیت پیمانکاران به بازیافت وجود ندارد و تمام پیمانکاران نیز داخلی هستند.
وی با بیان اینکه براساس قوانین برای کاهش تصدیگری بیشتر امور را به بخش خصوصی واگذار کردهایم، گفت: در بخش جمعآوری زباله و بازیافت تمام پیمانکاران ایرانی هستند اما گاهی ایجاد یک زیرساخت نیاز به سرمایهگذاری کلان دارد، مانند خرید زبالهسوز با ظرفیت هزار تن که نیاز به میلیاردها تومان اعتبار دارد. در این بخش پروژه به صورت مزایده واگذار میشود که پیمانکار خارجی نیز میتواند در این مزایده شرکت کند. البته پیمانکاران خارجی به این دلیل که اعتبارات وارد شده با بهره کمتری داده میشود برای مدیریت شهری به صرفهتر است اما فضای واگذاری کاملاً رقابتی و اقتصادی است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه در انتخاب پیمانکار بهترین و روزآمدترین تکنولوژی را انتخاب خواهیم کرد، گفت: به جز برتری تکنولوژی، اقتصادیترین پیشنهاد مورد توجه قرار خواهد گرفت. همچنین باید امکان انتقال دانش نیز به نیروهای داخل وجود داشته باشد.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه چرا زباله برای زباله دزدها و مافیای زباله سودآور است اما مردم تهران باید برای جمعآوری آن پول بپردازند، گفت: با واژه زباله دزد موافق نیستم این افراد زباله جو هستند که به دلیل نیاز مالی تحت استعمار افراد دیگر قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه براساس مصوبات بالادستی باید ۳۰ درصد زباله تفکیک شود، گفت: در حال حاضر ۱۸٫۶ درصد زباله تفکیک میشود که این رقم نسبت به کل کشور رقم خوبی است و هنوز هیچ شهری به چنین ظرفیتی نرسیده است بنابراین ما سهم زباله جوها را نسبت به گذشته کم کردهایم. همچنین مردم میتوانند با همکاری که ما با دارند و تفکیک زباله از مبدأ زمینه فعالیت این افراد را کاهش دهند.
جعفری تأکید کرد: نباید از تعبیر مافیای زباله استفاده کنیم زیرا همین تعبیر ممکن است ما را بترساند، وقتی مردم با ما همکاری میکنند و در اختیار ما قرار دارند دیگر مافیای زباله معنا ندارد هر چند گروههایی وجود دارند که بسیار سودجو هستند و تلاش میکنند از فرصتها برای تبدیل سرمایه شهر به نفع خودشان استفاده کنند که امیدواریم با همراهی مردم در تفکیک زباله دست این گروههای سودجو بسته شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.