رییس سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مدیریت سازمان برنامه باید تغییر کند عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس نهم با انتقاد از تصمیم شورای عالی اداری برای دو پاره کردن سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور گفت: برنامهریزی و مدیریت باید در کنار هم باشند و به جای تجزیه این سازمان باید مدیریت آن را تغییر […]
رییس سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس
مدیریت سازمان برنامه باید تغییر کند
عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس نهم با انتقاد از تصمیم شورای عالی اداری برای دو پاره کردن سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور گفت: برنامهریزی و مدیریت باید در کنار هم باشند و به جای تجزیه این سازمان باید مدیریت آن را تغییر داد.
غلامرضا مصباحیمقدم، رییس سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به بحث دو پاره شدن سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، گفت: بهتر بود به جای تغییرات در سازمان مدیریتوبرنامهریزی کشور، مدیریت این سازمان تغییر میکرد و فردی با توانمندی بیشتر و نگاه جامعتر به عرصه مدیریت و برنامهریزی در این سمت قرار میگرفت.
وی ادامه داد، ایجاد سازمان مدیریتوبرنامهریزی اقدام مثبتی بود چرا که برنامهریزی و مدیریت هرچند امور جداگانهای هستند اما در واقع ارتباط تنگاتنگی باهم دارند. پیش از این هم طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامهریزی با این استدلال که این دو حوزه باهم در ارتباط نزدیک هستند مطرح شده بود.
مصباحیمقدم یادآور شد، در مجلس نهم نمایندگان طرح ایجاد سازمان مدیریت و برنامهریزی با هدف احیای آن را دنبال میکردند که شورای نگهبان به دلیل آنکه این مورد را جزو اختیارات رییسجمهور میدانست، مورد تأیید قرار نداد اما خود آقای روحانی به درستی این سازمان را ایجاد و احیا کرد.
عضو کمیسیون برنامه بودجه در مجلس نهم گفت: پیشنهاد ما این بود که ۳ حوزه برنامهریزی، مدیریت و نظارت باید در کنار هم قرار بگیرند، در طرح مجلس نظارت هم دیده شده بود، اما در نهایت حوزه نظارت در سازمان مدیریت و برنامهریزی پررنگ نشد.
مصباحیمقدم در مورد دلایل تصمیم شورای عالی اداری درباره انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی گفت: وقتی دولت سازمان مدیریت و برنامهریزی را تشکیل داد این اقدام مورد تأیید نمایندگان و کارشناسان قرار گرفت، اما امروز که دولت تصمیم به ایجاد تغییرات در این سازمان گرفته احتمالاً به دلایل اختلافاتی باشد که در حوزه اجرایی این سازمان به وجود آمده، باشد.
وی افزود، از آنجا که ظرفیت اصلی سازمان، به سمت برنامهریزی هدایت شده بود، در حوزه مدیریت غفلت صورت گرفته بود. در واقع نظام مدیریت کشور دچار اختلال شده است و فیشهای حقوقی که اخیراً منتشر شده از همین موضوع نشات میگیرد.
این نماینده سابق مجلس تأکید کرد، قضیه فیشهای حقوق نجومی، نمودی از ضعف مدیریت در عرصه نظام اداری کشور است.
مصباحی مقدم در پایان گفت: تفکیک معاونتهای سازمان مدیریت و برنامهریزی یک فایده دارد و آن این است که هر یک از این حوزهها مسؤول مستقیم پیدا میکند و به این ترتیب دقت و وقت بیشتری صرف این امور میشود
وی ادامه داد، اما نکته منفی و آسیب مهم تصمیم اخیر شورای عالی اداری این است که با جدا شدن مجدد نظام مدیریت کشور از حوزه برنامهریزی هرکدام مسیر خود را میروند و نمیتوانند یک رویه منسجم را دنبال کنند.
به گزارش تسنیم، طبق گفته نوبخت براساس مصوبه شورای عالی ادرای، بخشی از وظایف سازمان مدیریت و برنامهریزی به سازمان امور اداری و استخدامی محول شده است. معاون رییسجمهور همچنین گفته بود هر دو سازمان زیر نظر رییسجمهوری فعالیت خواهند کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.