سرمایهگذاری ۱۳ میلیارددلاری ایمیدرو در بخش معدن تا ۱۴۰۴ رئیس هیأتعامل ایمیدرو، گفت: با هدف حرکت یکپارچه و منسجم، طرح جامع سنگان نیز به سند چشمانداز توسعه شهرستانهای منطقه پیوست شود. به گزارش مناقصهمزایده، وجیها… جعفری؛ در جلسه شورای اداری شهرستان خواف با اشاره به آمار، افزود: ایمیدرو از زمان تأسیس تاکنون ۲۱٫۵ میلیارددلار به […]
سرمایهگذاری ۱۳ میلیارددلاری ایمیدرو در بخش معدن تا ۱۴۰۴
رئیس هیأتعامل ایمیدرو، گفت: با هدف حرکت یکپارچه و منسجم، طرح جامع سنگان نیز به سند چشمانداز توسعه شهرستانهای منطقه پیوست شود. به گزارش مناقصهمزایده، وجیها… جعفری؛ در جلسه شورای اداری شهرستان خواف با اشاره به آمار، افزود: ایمیدرو از زمان تأسیس تاکنون ۲۱٫۵ میلیارددلار به همراه شرکتهای بزرگ در کل کشور سرمایهگذاری کرده که حاصل آن افزایش اشتغال، کاهش فاصله طبقاتی و توسعه اجتماعی در مناطق معدنی و صنایعمعدنی بوده است. جعفری؛ ادامه داد: تا افق ۱۴۰۴ حدود ۱۳ میلیارددلار دیگر در بخش معدن و صنایعمعدنی سرمایهگذاری خواهد شد. وی در ادامه گفت: طرح جامع سنگان باید با همکاری نهادهای منطقه طراحی و تدوین شود بهطوری که تمام حوزههای بالادستی و پاییندستی معدن و صنایعمعدنی، توسعه زیرساختها، مسؤولیت اجتماعی، اشتغال و نحوه توزیع منطقهای اشتغال، محیطزیست و… را دربر گیرد. معاون وزیر صمت، تأکید کرد: باید مبنایی برای توسعه منطقه وجود داشته باشد که بتوان نحوه توسعه در بخشهای اکتشاف، استخراج زیرساخت و… را مشخص کرد تا مسؤولان آتی نیز روی همین ریل حرکت کنند. وی گفت: بدین ترتیب از موازیکاریها جلوگیری میشود و وقفهای در توسعه منطقه ایجاد نخواهد شد. وی با بیان اینکه ایمیدرو از تدوین چنین طرحی حمایت و پشتیبانی خواهد کرد، گفت: زمانی که طرحی جامع (با در نظر گرفتن توسعه بخش معدن) در اختیار باشد همه سازمانها و نهادها حرکت خود را در آن چارچوب تنظیم خواهند کرد. جعفری؛ افزود: اگرچه برخی از اهداف در این طرح جامع در بلندمدت محقق میشود اما برخی از موارد ضروری با هدف رفع دغدغههای مردم منطقه، در کوتاهمدت قابل اجراء شدن است. وی تأکید کرد: ایمیدرو با مشارکت شرکتهای بزرگ توسعه زیرساختها را انجام میدهد.
سرمایهگذاری ۲۱٫۵ میلیارددلاری ایمیدرو و شرکتهای بزرگ
توسعه سنگان با سرمایهگذاری ۳۰ هزار میلیاردتومانی
در ادامه حسین سنجرانی؛ فرماندار خواف، نیز طی سخنانی با اشاره به اثرات توسعه معدن در منطقه، گفت: از ابتدای فعالیت معادن سنگان تاکنون، ۳۰ هزار میلیاردتومان سرمایهگذاری شده که توسعه اشتغال و جلوگیری از مهاجرت مردم منطقه، بخشی از اثرات مثبت آن است. وی ادامه داد: شرکتهای سرمایهگذار در سنگان تاکنون خدماتی در حوزههای اجتماعی منطقه انجام دادهاند اما نیاز است که اقدامات بیشتری برای توسعه رفاه و همچنین کاستن از دغدغهها انجام گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.