عدم سرمايهگذاري در توليد مایعات گازی در فارس مدیرعامل شرکت نفتوگاز زاگرسجنوبی، با بیان اینکه این شرکت ۱۷۵ میلیون مترمکعب گاز تولید میکند که معادل ۲۲درصد گاز ایران است و بخش زیادی از آن در فارس تولید میشود، گفت: روی مایعات گازی در فارس خیلی سرمایهگذاری نشده است. به گزارش ايسنا، سیدابوالحسن محمدی؛ در جلسه […]
عدم سرمايهگذاري در توليد مایعات گازی در فارس
مدیرعامل شرکت نفتوگاز زاگرسجنوبی، با بیان اینکه این شرکت ۱۷۵ میلیون مترمکعب گاز تولید میکند که معادل ۲۲درصد گاز ایران است و بخش زیادی از آن در فارس تولید میشود، گفت: روی مایعات گازی در فارس خیلی سرمایهگذاری نشده است. به گزارش ايسنا، سیدابوالحسن محمدی؛ در جلسه بررسی نقشهراه صنعت فارس در حوزههای نفت، گاز و پتروشیمی تأکید کرد: در این جلسات باید دانشگاهیان و صنعتگران نیز دعوت شوند و از نظرات آنها نیز استفاده شود. او خاطرنشان کرد: دانشگاههای فارس در حوزه نفتوگاز آموزش میدهند اما ما کارگاه آموزشی مهارتی در این حوزه در فارس نداریم و آموزش مهارت مغفول مانده است. مدیرعامل شرکت نفتوگاز زاگرسجنوبی، ادامه داد: قوانین دولتی در این شرایط تحریم جلوی سرعت کارها را گرفته و لازم است قوانین مطابق با شرایط تحریم شود. محمدی؛ همچنین با اشاره به تولید حدود دومیلیون بشکه نفت در سروستان، گفت: بهزودی میدان خشت در کازرون افتتاح میشود که توان تولید ۲۰ میلیون بشکه نفت را دارد. او با بیان اینکه در حوزه تقویت فشار گاز پروژههایی بسیار بزرگی در این شرکت در حال اجراست، گفت: اگر این ایستگاههای تقویت گاز ایجاد نشود سالانه ۹۹ میلیون مترمکعب گاز از دست میدهیم که معادل ۷۰۰ هزار بشکه نفت است. به گفته مدیرعامل شرکت نفتوگاز زاگرسجنوبی، با ایجاد این ایستگاههای تقویت فشار از هدر رفت این ۹۹ میلیون مترمکعب جلوگیری میشود.
گاز چالش آینده کشور
عضو کمیسیون انرژی مجلس، نیز با بیان اینکه چالش اصلی کشور برای رئیسجمهور و وزیر نفت آینده موضوع گاز است و با این میزان مصرف و تولید، امسال و سال آینده در تأمین انرژی برق با مشکلاتی مواجه خواهیم شد، لزوم توجه به موضوع گسترش صنایع پالایشگاهی را مدنظر قرار داد. حسین حسینزاده؛ شنبه گذشته با بیان اینکه از ظرفیتهای حوزه صنعت پتروشیمی در راستای تنوعسازی و درآمدهایی که از نفت حاصل میشود، باید نهایت بهره را برد، به وجود و فعالیت حدود ۷۲هزار واحد صنعتی در کشور و تعداد ۴هزار واحد صنعتی در استان فارس، اشاره و تأکید کرد که باید از ظرفیت و توانمندیهای فارس در حوزه انرژی بهرهمند شویم. نماینده مردم لارستان در مجلس شورایاسلامی عنوان کرد: استان فارس بهواسطه پتانسیلها و ظرفیتها از نعمت بزرگی برخوردار است، بهطور مثال این استان ۱۲ درصد غذای کشور را تأمین میکند و ۴۰ درصد درآمد فارس از بخش کشاورزی حاصل میشود؛ اما نباید از حوزه انرژی غافل شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.