مصرف گاز ایران۱۰برابر اروپاست رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی بر لزوم اهمیت ویژه به بحث برچسب انرژی در ساختمانها تأکید کرد. به گزارش مهر، علیطوماری در همایش نابسازی مصرف انرژی در تبریز گفت: متأسفانه بخش محیطزیست با بیتوجهی بالایی مواجه بوده و در بخش ساختمانی نیز همین مشکل را داریم و به تبع […]
مصرف گاز ایران۱۰برابر اروپاست
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی بر لزوم اهمیت ویژه به بحث برچسب انرژی در ساختمانها تأکید کرد.
به گزارش مهر، علیطوماری در همایش نابسازی مصرف انرژی در تبریز گفت: متأسفانه بخش محیطزیست با بیتوجهی بالایی مواجه بوده و در بخش ساختمانی نیز همین مشکل را داریم و به تبع آن در بحث صرفهجویی در مصرف انرژی وضعیت خوبی حاکم نیست و سونامی بزرگی در بحث انرژی در کشور داریم.
وی ادامه داد: اگر کشوری به دنبال رشد اقتصادی است و میخواهد زیرساختهای خود را توسعه دهد باید مصرف انرژی را ناب کند اما ما فعلاً این وضعیت را نداریم.
طوماری افزود: اگر زیرساختهای یک کشور توسعه نیافته و امکانات تولید داخلی افزایش نیابد، اقتصاد مقاومتی عملی نمیشود. چرا که یکی از اصول اقتصاد مقاومتی تولید داخلی است.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ادامه داد: ما همانند ماهی در دریا هستیم که انرژی لازم را داریم اما غافل از تمام شدن آن هستیم.
وی با بیان اینکه قریب ۳۷ درصد مصرف انرژی در بخش ساختمان است، گفت: ۶۰ درصد همین مصرف ساختمانی مربوط به بخش سرمایش و گرمایش ساختمان است و ۲۲ درصد مصرف کل انرژی مربوط به گرمایش و سرمایش ساختمان است با این حال آیا نباید برای صرفهجویی انرژی توان بیشتری بگذاریم.
طوماری افزود: اگر ما در ساختمان از سامانه هوشمند بهره ببریم، آن ساختمان از لحاظ مصرف انرژی ۳۰ درصد صرفهجویی خواهد داشت و اگر دو سال از این سیستم استفاده کنیم هزینه مصرفی آن به خریدار برخواهد گشت.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ادامه داد: عایقکاری ساختمان و لولهها میتواند ۳۵ درصد در مصرف انرژی صرفهجویی به همراه داشته باشد.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان افزود: از نظر تجاری وقتی سازنده ساختمان هزینه خود را برداشت نکند سرمایهگذاری نخواهد کرد و اگر خریداران ساختمانی توجهی به جایگاه آن در حوزه مصرف انرژی نکنند انرژی ما به هدر میرود.
وی با ارایه پیشنهادی خطاب به شهردار تبریز گفت: ما باید به عنوان شهر اولینها برچسب انرژی را در این کشور حاکم کنیم و وضع مالیات متناسب با برچسب انرژی راهکار خوبی در این زمینه میتواند باشد.
مدیرعامل شرکت هافمن نیز در این جلسه با اشارهای به اهداف این همایش گفت: متأسفانه شاهد بیتفاوتی جامعه نسبت به مصرف انرژی هستیم و با وجود اینکه کشور در منطقه خشک و نیمهخشک قرار گرفته، منابع آبی ما ۷۷ درصد بیشتر از آلمانیها و ۴۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی مصرف میشود.
حمیدیه ادامه داد: از سویی متوسط مصرف برق ۳ هزار و متوسط جهانی هزار وات است یعنی ایرانیها ۳ برابر مصرف جهانی برق مصرف میکنند.
وی افزود: ایران سومین مصرفکننده گاز جهان است که سرانه مصرف آن ۴ برابر متوسط جهانی و ۱۰ برابر کشورهای اروپایی است.
مدیرعامل شرکت هافمن با بیان اینکه حذف سوبسیدها راهکاری برای کاهش مصرف نیست، گفت: بهتر است کمی عمیقتر به مسأله نگاه کنیم که یکی از مشکلات را میتوان در عرضه محصولات کم کیفیت دانست.
وی افزود: در تدوین مقررات در کشور مشکلی نداریم اما در عمل نمیتوانیم کاری انجام دهیم چرا که تدوین مقررات به خودی خود متضمن کیفیت ساختمان نیست.
حمیدیه ادامه داد: باید یک نوع تغییر ساختاری در مصرف انرژی داشته باشیم که راهکار موضوع عزم ملی و همگانی است که این نیازمند نوعی دلبستگی به کشور دارد و باید بیشتر احساس دین به کشور داشته باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.