سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه

سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه نماینده مردم ارومیه در مجلس با انتقاد از سراریز شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه، گفت: این فاضلاب‌ها متعلق به شبکه‌های صنعتی بوده و با مواد شیمیایی آمیخته شده و وارد دریاچه ارومیه می‌شود. به گزارش خانه ملت، نادر قاضی‌پور درباره سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه، افزود: متأسفانه این […]

سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه

نماینده مردم ارومیه در مجلس با انتقاد از سراریز شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه، گفت: این فاضلاب‌ها متعلق به شبکه‌های صنعتی بوده و با مواد شیمیایی آمیخته شده و وارد دریاچه ارومیه می‌شود.

به گزارش خانه ملت، نادر قاضی‌پور درباره سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه، افزود: متأسفانه این فاضلاب‌ها برخلاف برخی ادعا‌ها، بدون تصفیه کامل وارد دریاچه ارومیه می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این فاضلاب‌ها متعلق به شبکه‌های صنعتی بوده و با مواد شیمیایی آمیخته شده و وارد دریاچه ارومیه می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، درباره پیگیری نمایندگان ارومیه نسبت به سرازیر شدن فاضلاب به دریاچه ارومیه، تصریح کرد: تاکنون جلسات مختلفی برگزار کردیم تا مانع از وارد شدن فاضلاب برخی کارخانه‌ها به دریاچه ارومیه شویم.

وی تأکید کرد: این پساب‌ها تصفیه نمی‌شود و همین معضل باعث ناراحتی و نارضایتی مردم ارومیه شده است؛ این درحالی است که وزیر نیرو اصلاً توجهی به آن ندارد.

 

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، گفت: متأسفانه ورود فاضلاب تصفیه نشده به دریاچه ارومیه موضوعی بود که از سوی مسؤولان بهداشت‌ودرمان و اداره کل حفاظت محیط‌زیست تأیید شده اما به آن توجهی نمی‌شود.