سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ کمتر از ۱۴ درصد۹۵۰ پرونده مفاسد اقتصادی حقوقهای غیرمتعارف است سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع با فسادهای اقتصادی کلان رخ داده، همچون دریافتیهای میلیونی، گفت: دریافتیهای غیرمتعارف پیش مرگ مفاسد بزرگ هستند. به گزارش خانه ملت،بهرام پارسایی با بیان اینکه ورود دستگاههای نظارتی و دولت […]
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰
کمتر از ۱۴ درصد۹۵۰ پرونده مفاسد اقتصادی حقوقهای غیرمتعارف است
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع با فسادهای اقتصادی کلان رخ داده، همچون دریافتیهای میلیونی، گفت: دریافتیهای غیرمتعارف پیش مرگ مفاسد بزرگ هستند.
به گزارش خانه ملت،بهرام پارسایی با بیان اینکه ورود دستگاههای نظارتی و دولت به موضوع دریافتیهای غیرمتعارف خوب و به موقع بوده است، گفت: تاکنون ۴۰ میلیارد ریال از دریافتیهای غیرمتعارف به خزانه برگشت داده شده و مابقی نیز عودت داده خواهد شد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از بین ۹۵۰پرونده در مظان اتهام مفاسد اقتصادی کمتر از ۱۴ درصد شامل افراد دریافتکننده حقوقهای میلیونی بود.
این نماینده مردم درمجلس دهم، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری درباره برگرداندن پولهای بیتالمال به خزانه، تصریح کرد: مسؤولان امر از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور بدون وقفه در تلاش برای اجرای فرامین رهبری در خصوص برخورد با دریافتیهای غیرمتعارف هستند.
وی با بیان اینکه دستگاههای نظارتی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس علاوه بر حقوقهای غیرمتعارف میلیونی به موضوع وامهای کلان نیز ورود داشتهاند، گفت: درحال حاضر این دو تخلف به بازوهای نظارتی نظام واگذار شده و پیگیریها در حال انجام است.
پارسایی با تأکید بر اینکه همت دولت در عزل مدیران متخلف کمک شایانی به برخورد با تخلف داشته است، افزود: باید دامنه برخورد با تخلفات مالی گستردهتر شده و شامل بخشهای مختلف نیز شود.
تخلفات مالی تنها دریافتیهای میلیونی نیست
وی ادامه داد: اگر همه دغدغه سرمایههای ملی را دارند، باید بدانیم که تخلفات مالی تنها فیشهای حقوقی چند میلیونی نیست، بلکه این دریافتیها گوشهای از دریای تخلفات است.
این نماینده مردم درمجلس دهم، با بیان اینکه فسادهای چندهزار میلیاردی و رانتهای کلانی رخ داده که متأسفانه هیچ برخورد قاطعانهای با آنها تاکنون رخ نداده است، گفت: بیتالمال در موضوع اختلاس نیز باید بازگردانده شود.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته اختلاسهای کلانی رخ داده که برای تنویر افکارعمومی باید برخوردهای قاطعی با مقصران آن صورت گرفته و اموال به خزانه برگشت داده شود.
پارسایی با بیان اینکه موضوع حقوقهای چند ده میلیونی باید زنگ خطری برای همه مسؤولان باشد تا به این ترتیب همه سرمایههای ملی برگشت داده شود، تأکید کرد: حساسیت در خصوص اختلاسها با توجه به ارقام بالایی که دارند باید بیشتر باشد؛ زیرا سرمایههای کلانی در روابط ناسالم اقتصادی به یغما برده شده است.
انتقاد از سیاسی کاری و بهرهبرداری نامناسب از موضوع دریافتیهای چندمیلیونی
وی با انتقاد از سیاسی کاری و بهرهبرداری نامناسب از موضوع فیشهای میلیونی، افزود: با سیاسیکاری در موضوع فیشهای میلیونی، اصل برخورد با متخلف زیر پا گذاشته خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه احتمال وجود فیشهای میلیونی رو نشده باز هم وجود دارد، تصریح کرد: فیشهای رو نشده میلیونی انگشتشمار بوده، زیرا حساب تمامی افراد در بنگاههای اقتصاد و ارگانهای مختلف مورد بررسی واقع شده است.
وی با تأکید بر اینکه۸۰۰ هزار میلیارد دلار درآمد نفتی داشتهایم که گزارش خاصی در این باره داده نشده است، گفت: اختلاسهای رخ داده از سوی بابکزنجانی و خاوری تنها درصدی از این درآمد کلان نفتی است.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: باید برخورد با مفاسد اقتصاد در تمامی سطوح در دستور کار مسؤولان قرار بگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.