جلال میرزایی از نحوه اجرای مناقصه بزرگراه ایلام مهران انتقاد کرد

جلال میرزایی از نحوه اجرای مناقصه بزرگراه ایلام مهران انتقاد کرد نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی از نحوه اجرای مرحله اول مناقصه بزرگراه ایلام مهران که درآن ظرفیت پیمانکاران بومی استان نادیده گرفته شده است، انتقاد کرد. در حالی‌که سال‌ها از عملی شدن پروژه بزرگ بزرگراه ایلام به مهران می‌گذرد و قرار است […]

جلال میرزایی از نحوه اجرای مناقصه بزرگراه ایلام مهران انتقاد کرد

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی از نحوه اجرای مرحله اول مناقصه بزرگراه ایلام مهران که درآن ظرفیت پیمانکاران بومی استان نادیده گرفته شده است، انتقاد کرد. در حالی‌که سال‌ها از عملی شدن پروژه بزرگ بزرگراه ایلام به مهران می‌گذرد و قرار است به زودی عملیات اجرایی این طرح مهم در استان آغاز شود، اما گویا مرحله اول برگزاری مناقصه واگذاری پیمان این طرح به پیمانکاران واجدالشرایط شبهات جدی به همراه داشته، به نحوی که این موضوع واکنش جدی نماینده حوزه شمالی استان را به‌دنبال داشت.

به گزارش تابناک، جلال‌میرزایی در انتقاد به نحوه برگزاری مناقصه بزرگراه ایلام به مهران اظهار کرد: واگذاری پیمان طرح‌های عمرانی حوزه راه‌سازی به پیمانکاران بایستی با نیم نگاهی به پیمانکاران داخلی و بومی استان انجام پذیرد زیرا این پیمانکاران در طول سال‌های اخیر که دولت با مشکل نقدینگی برای اجرای طرح‌های راه‌سازی مواجهه بود بدون توجه به این موضوع، مبادرت به اجرای پروژه‌های متعدد‌ راه‌سازی در نقاط مختلف استان نمودند و در حال حاضر میلیارد‌‌‌ها ریال از راه ‌و شهر‌سازی استان طلب دارند.

وی گفت: مرحله اول مناقصه بزرگراه ایلام به مهران در حالی به اتمام رسیده است که هیچ‌کدام از پیمانکاران بومی استان در این مناقصه شرکت داده نشده‌اند که این موضوع، تشکیک در ‌صحت اجرای این مناقصه را به دنبال دارد و بایستی دست‌اندرکاران اجرای مناقصه پاسخ درخور و توضیحات قانع کننده برای این موضوع داشته باشند.

نماینده استان ایلام افزود: در بسیاری از موارد مشابه شاهد بوده‌ایم که واگذاری پیمان طرح‌های عمرانی در استان به پیمانکاران غیربومی‌، برای نیروهای متخصص و حتی عادی استان هیچ‌گونه اشتغال‌زایی به دنبال نداشته است و در این زمینه هیچ تضمینی برای به‌کار‌گیری نیروهای بومی استان وجود ندارد که لازم است در روند اجرای مناقصات و واگذاری پیمان‌ها این مهم لحاظ شود.

میرزایی خاطر نشان کرد: چرا آن زمانی‌که اداره کل راه‌وشهر‌سازی استان برای اجرای پروژه‌های راه‌سازی استان با مشکل نقدینگی مواجهه بود‌؛ پیمانکاران بومی استان از صلاحیت اجرای پروژه‌های راه‌سازی برخوردار بوده و حتی با ترک‌تشریفات مناقصه به آنان پیمان واگذار می‌شد‌، اما اینک که مشکل نقدینگی وجود ندارند و پیمان به صورت نقدی است این پیمانکاران فاقد صلاحیت شده و برای اجرای این پروژه‌ها دیده نمی‌شوند؟!

 

نماینده ایلام در پایان تصریح ‌کرد‌: مدیران راه‌وشهرسازی استان می‌توانستند برای حفظ توان و تقویت پیمانکاران استان‌، از ظرفیت آنان برای اجرای ‌این پروژه بهره‌مند می‌شدند‌؛ به نحوی که به جای واگذاری یک قطعه ۵۰ کیلومتری به یک پیمانکار غیربومی‌، با تقسیم آن به قطعات ۱۰ کیلومتری چند پیمانکار بومی استان‌ دراین پروژه به‌کارگیری می‌شد، تا از این طریق ضمن منتفع شدن پیمانکاران بومی ‌از منافع این طرح‌، از نظر زمانی نیز تسریع در پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه را به دنبال داشته باشد.