چاقی عامل افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری به گفته محققان، نوشیدن مشروبات الکلی همراه با اضافه وزن موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری میشود. به گزارش مهر، یافتههای محققان مؤسسه مطالعات سرطان آمریکا نشان میدهد حدود یک سوم از موارد ابتلا به سرطان مری با حفظ وزن سالم و عدم نوشیدن مشروبات الکلی […]
چاقی عامل افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری
به گفته محققان، نوشیدن مشروبات الکلی همراه با اضافه وزن موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری میشود.
به گزارش مهر، یافتههای محققان مؤسسه مطالعات سرطان آمریکا نشان میدهد حدود یک سوم از موارد ابتلا به سرطان مری با حفظ وزن سالم و عدم نوشیدن مشروبات الکلی قابل پیشگیری است.
آلیس بندر، سرپرست بخش تغذیه این مؤسسه، در این باره میگوید: «این یافتهها مجدداً تأکید میکند که چقدر سبک زندگی نقش مهمی در ریسک ابتلا به سرطان دارد.»
وی در ادامه عنوان میکند: «در حال حاضر چاقی با ۱۱ نوع سرطان و مصرف الکل با ۶ نوع سرطان مرتبط هستند. ما میخواهیم همه بدانند که داشتن یک سبک زندگی سالم ریسک ابتلا به بسیاری از انواع سرطانها را کاهش میدهد.»
در این گزارش جدید، کارشناسان ۴۶ مطالعه شامل بیش از ۱۵ میلیون فرد بزرگسال را که ۳۱ هزار نفر آنها مبتلا به سرطان مری بودند را بررسی کردند.
تحلیل محققان نشان داد به ازای هر ۵ عدد افزایش در شاخص توده بدنی، ریسک ابتلا به سرطان مری ۴۸ درصد افزایش مییابد.
همچنین محققان دریافتند به ازای مصرف هر ۱۰ گرم نوشیدنی الکل در روز، ریسک ابتلا به سرطان مری ۲۵ درصد افزایش مییابد.
بندر به افراد توصیه میکند: «داشتن سبک زندگی هوشمندانه در زندگی نظیر عدم مصرف نوشیدنی الکلی، خوردن سبزیجات بیشتر، حبوبات و سایر غذاهای گیاهی، و افزایش فعالیت و تحرک با پیادهروی از راههای پیشگیری ابتلا به سرطان هستند.»
سرطان مری، ششمین سرطان کشنده جهان اعلام شده است. معمولاً تعداد افراد نجات یافته از این نوع سرطان اندک است، چراکه تشخیص این بیماری در مرحله پایانی اتفاق میافتد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.