گازپروم: روسیه کاهش فروش گاز به اروپا را با صادرات هیدروژن آبی جبران میکند ۱۳ مرداد۱۴۰۰ – ۱۶:۱۶ اخبار اقتصادی اخبار اقتصاد جهان روسیه کاهش فروش گاز به اروپا را با صادرات هیدروژن آبی جبران میکند رئیس شرکت صادرات گازپروم روسیه، اعلام کرد که سیاست اروپا درباره «کربن خنثی» به ناچار منجر به کاهش عرضه […]
گازپروم: روسیه کاهش فروش گاز به اروپا را با صادرات هیدروژن آبی جبران میکند
۱۳ مرداد۱۴۰۰ – ۱۶:۱۶ اخبار اقتصادی اخبار اقتصاد جهان
روسیه کاهش فروش گاز به اروپا را با صادرات هیدروژن آبی جبران میکند
رئیس شرکت صادرات گازپروم روسیه، اعلام کرد که سیاست اروپا درباره «کربن خنثی» به ناچار منجر به کاهش عرضه مستقیم گاز طبیعی روسیه میشود و بر درآمدهای حاصله تا سال ۲۰۵۰ تأثیر میگذارد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی کوملف؛ رئیس شرکت صادرات گازپروم روسیه در مصاحبه با یک رسانه محلی اعلام کرد که سیاست اروپا درباره «کربن خنثی» به ناچار منجر به کاهش عرضه مستقیم گاز طبیعی روسیه میشود و بر درآمدهای حاصله تا سال ۲۰۵۰ تأثیر میگذارد. وی در مصاحبه با مجله داخلی شرکت گازپروم، افزود: روسیه میتواند موقعیتهای صادراتی خود را در بازار اروپا با تحویل «هیدروژن آبی» حفظ کند. کوملف؛ گفت: اروپا در حالحاضر به سمت هدف اعلام شده برای کاهش رد پای کربن خود تا سال ۲۰۵۰ پیش میرود. هدف موقت در این سیاست کاهش ۵۵ درصدی انتشار گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۳۰ میباشد. وی گفت: عدم استفاده از هیدروکربنها بهعنوان منابع انرژی اولیه، ناگزیر بر حجم عرضه مستقیم گاز طبیعی از سوی روسیه و در نتیجه میزان درآمدهای حاصل از فروش آن تأثیر میگذارد. این مقام روسیه، افزود: روسیه ممکن است حداقل تا حدی کاهش عرضه گاز را توسط هیدروژن تولید شده از آن جبران کند. به گفته کوملف؛ تولید هیدروژن «آبی» کربن خنثی در حالحاضر ممکن است و هزینه اولیه آن حدود دودلار برای هر کیلوگرم برآورد شده است. وی افزود: این امر به روسیه این امکان را میدهد که در آینده بزرگترین صادرکننده هیدروژن «آبی» در جهان باشد که بر شهرت صنعت گاز (این کشور) تأثیر مثبت میگذارد و روند کاهش ارزش داراییهای گاز را متوقف میکند و راه را برای تأمین مالی مسؤولانه پروژههای گاز طبیعی بدون کربن باز میکند.
براساس پیشبینیهای وزارت انرژی روسیه، این کشور ممکن است تا ۳۳٫۴ میلیون تن هیدروژن به ارزش ۱۰۰٫۲ میلیارد دلار به سایر کشورها صادر کند که ممکن است تا ۲۰ درصد از بازار جهانی آن را در سال ۲۰۵۰ به خود اختصاص دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.