سنگاندازی بانک دولتی صنعت و معدن برای پشیمان کردن تولیدکنندگان از گرفتن تسهیلات! دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران بانک صنعت و معدن را یک بانک نامریی و ناپیدا در نظام بانکی کشور دانست که گرهای از کار تولیدکنندگان صنعت لوله و پروفیل کشور باز نمیکند. امیرحسین کاوه با انتقاد شدید از عملکرد نظام […]
سنگاندازی بانک دولتی صنعت و معدن برای پشیمان کردن تولیدکنندگان از گرفتن تسهیلات!
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران بانک صنعت و معدن را یک بانک نامریی و ناپیدا در نظام بانکی کشور دانست که گرهای از کار تولیدکنندگان صنعت لوله و پروفیل کشور باز نمیکند.
امیرحسین کاوه با انتقاد شدید از عملکرد نظام بانکی کشور از جمله بانک صنعت و معدن اذعان داشت که بانک مذکور به تولیدکنندگان نگاه درآمدی دارد تا حمایتی.
به گزارش نسیم آنلاین به تازگی بانک صنعت و معدن خبر داده که در سال گذشته ۸۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات را به ۳ هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی بخش صنعت و معدن اعطا کرده است اما مشخص نکرده که این مقدار تسهیلات به چند درصد صنایع کشور اختصاص یافته است.
البته این اعلام بانک صنعت و معدن در راستای حمایت از صنایع، واکنشهای جدی را در بین تولیدکنندگان به دنبال داشته به نحوی که در گام نخست خانه صنعت معدن و تجارت ایران تأکید کرده که انتظار جامعه صنعتی از بانک صنعت و معدن زیاد است اما در واقع انتظار مورد اشاره جامه عمل نپوشیده و در ادامه اضافه کرده که با توجه به تخصصی بودن این بانک، بانک صنعت و معدن هیچ تفاوتی در ارایه تسهیلات با سایر بانکها ندارد.
اکنون دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران گفته است که بانک صنعت و معدن یک بانک بسیار کوچک بوده که حتی توان پاسخگویی مسایل روزانه بانکی را ندارد و با توجه به نداشتن شعب آنچنانی در پاس کردن چکها هم مشکل دارد.
وی با طرح این پرسش که بانک صنعت و معدن به چند درصد صنایع کشور تسهیلات ارایه کرده است خود پاسخ داد که این بانک در نظام بانکی کشور چندان هم به حساب نمیآید.
کاوه، در بخش دیگر اظهاراتش گفت: با وجود ابلاغ شورای پول و اعتبار دایر بر کاهش نرخ سود تسهیلات از جمله امور مشارکتی و غیرمشارکتی اما همچنان این بخشنامه از ناحیه بانکها اجرایی نمیشود.
به گفته وی با توجه به ابلاغ جدید شورای پول و اعتبار برای تجدید وام، تولیدکنندگان مجبور خواهند بود تا اصل سود جرایم و باقیمانده تسهیلات را پرداخت کرده تا دوباره بتواند وامی با نرخ بهره ۱۸ درصد تجدید شود اما در نهایت سود آن بالای ۳۵ درصد برای تولیدکننده تمام میشود.
کاوه تصریحکرد: برای ارایه تسهیلات به تولیدکنندگان، بانک مذکور مستندات زیادی از دریافتکننده تسهیلات مطالبه میکند که این امر تولیدکننده را از گرفتن تسهیلات پشیمان میکند.
کاوه با اشاره به رکود حاکم بر اقتصاد کشور در ۳ سال گذشته گفت: تولیدکنندگان هیچ درآمدی نداشته و در شرایط حاضر هیچ تولیدی بیشتر از ۵ درصد سود ندارد بنابراین تولیدکننده چگونه باید نرخ سود ۱۸ درصدی بپردازید.
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران با انتقاد از نظام بانکی کشور دایر بر دریافت سودمرکب از تولیدکنندگان گفت: بانکهایی که از تولیدکنندگان سود مرکب دریافت میکنند نابود کننده تولید هستند.
وی بزرگترین چالش کنونی تولیدکنندگان را پرداخت وام با بهره بالا و جرایم آن دانست و اذعانکرد: این چالش حتی از رکود سنگین هم بدتر است.
کاوه اضافهکرد: به دلیل رکود سنگین و نوع برخورد نظام بانکی با تولیدکنندگان در شرایط حاضر عمده آنها ورشکسته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.