۸ منطقه آزاد در کشور معرفی می‌شوند

عضو هیأت رییسه مجلس ۸ منطقه آزاد در کشور معرفی می‌شوند عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در نظر دارد ۸ منطقه را در کشور منطقه آزاد اعلام کند که با توجه به شاخص‌های معرفی شده توسط دولت استان مازندران می‌تواند در ۳ نقطه دارای منطقه آزاد شود. به گزارش ایسنا، علی‌اصغر‌یوسف‌نژاد به […]

عضو هیأت رییسه مجلس

۸ منطقه آزاد در کشور معرفی می‌شوند

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در نظر دارد ۸ منطقه را در کشور منطقه آزاد اعلام کند که با توجه به شاخص‌های معرفی شده توسط دولت استان مازندران می‌تواند در ۳ نقطه دارای منطقه آزاد شود.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر‌یوسف‌نژاد به مناسبت روز خبرنگار در جمع رسانه‌های گروهی با بیان این‌که دغدغه فراوانی در حوزه افزایش توجه به مطالبات شهروندی مردم وجود دارد، اظهار کرد: در چند روز گذشته با دهیاران و بخشداران منطقه چشمه‌سورت، جلسه‌ای داشتیم و تبادل نظر کارشناسی خوبی صورت گرفت. حساسیت احیای چشمه‌سورت در مسؤولان به وجود آمده و تصمیم‌های خوبی در این باره گرفته شده است. جلسه‌ای با حضور استاندار و مسؤولان مربوطه برای احیای چشمه‌سورت و بررسی مشکلات آن داشتیم و تصمیمات اجرایی نیز گرفته شد و قرار بر این است تا یک ماه آینده جلسه‌ای دیگر برگزار شود.

وی با بیان این‌که ایجاد منطقه آزاد در مازندران به اعلام نظر استانداری مرتبط است، گفت: پس از اعلام نظر استانداری منطقه انتخاب شده برای دریافت مجوز فعالیت باید در شورای عالی مناطق آزاد و هیأت دولت به تصویب برسد و در نهایت در صحن علنی مجلس به شور گذاشته شود. دولت در نظر دارد ۸ منطقه را در کشور منطقه آزاد اعلام کند که با توجه به شاخص‌های معرفی شده توسط دولت استان مازندران می‌تواند در ۳ نقطه دارای منطقه آزاد شود.

وی با اشاره به موافقت‌های نسبی مقام‌های عالی اجرایی کشور نسبت به ایجاد منطقه آزاد در مازندران، اظهار کرد: در مذاکراتی که با ترکان، رییس مناطق آزاد کشور داشتیم نظر مطلوب دولت را برای ایجاد منطقه آزاد در مازندران کسب کردیم.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی افزود: هفته گذشته استانداری مازندران نظر خود را برای ایجاد منطقه آزاد به هیأت دولت اعلام کرد و نمایندگان این استان در تلاش هستند توسعه عمرانی سواحل هرچه زودتر صورت گیرد که در این زمینه تصمیم‌هایی گرفته شده و پیگیر اجرایی شدن آن هستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که وضعیت صنایع در شهرستان ساری چگونه است، اظهار کرد: کتابچه‌ای تهیه شده که مشخصات تمامی واحدهای فعال، نیمه‌کاره و راکد مستقر در شهرستان در آن معرفی می‌شود.۶۰ درصد از واحدهای تولیدی ما راکد و واحدهای فعال نیز با ظرفیت کم‌تر از ۳۵ درصد در حال تولید هستند.

وی سفر هیأت‌های اقتصادی خارجی به استان مازندران را موجب ایجاد یک فضای مثبت اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: کم‌ترین تأثیر آن ایجاد ذهنیت مثبت از فضای اقتصادی استان در آن‌هاست. اگر ۵ درصد از این بازدید‌ها منجر به سرمایه‌گذاری شود از نظر اقتصاد جهانی قابل قبول است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس مازندران را غافل از تجارت با کشورهای همسایه دانست و گفت: باید از ظرفیت‌های متقابل کشورهای همسایه و هیأت‌های تجاری مسافر به ایران بهترین بهره را برد.

 

وی با بیان این‌که حضور نماینده مردم ساری و میاندرود در هیأت رییسه زمانی تأثیرگذار است که از آن به درستی بهره ببریم، افزود: حضور در هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی زمانی می‌تواند برای استان تأثیرگذاری داشته باشد که بتواند رابطه‌های متعدد و مطمئنی با مسؤولان ملی داشته باشد.