رگولاتور ارتباطات ایران اعلام کرد برخورد با اپراتورهای مجازی دارای سهام مشترک با اپراتورهای میزبان رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اگر یک مورد موافقت اصولی صادر شده در زمینه MVNO را پیدا کنید که دارای سهامداری مشترک با اپراتورها باشند و مصوبه کمیسیون تنظیم را نقض کند، بدون رودربایستی برخورد میکنیم. علیاصغرعمیدیان […]
رگولاتور ارتباطات ایران اعلام کرد
برخورد با اپراتورهای مجازی دارای سهام مشترک با اپراتورهای میزبان
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اگر یک مورد موافقت اصولی صادر شده در زمینه MVNO را پیدا کنید که دارای سهامداری مشترک با اپراتورها باشند و مصوبه کمیسیون تنظیم را نقض کند، بدون رودربایستی برخورد میکنیم.
علیاصغرعمیدیان در گفتوگو با تسنیم، درباره برخی موافقتهای اصولی صادر شده برای متقاضیان راهاندازی اپراتور مجازی موبایل در کشور که از قضا دارای سهامداری مشترک به شکل مستقیم یا غیرمستقیم با اپراتورهای موبایل هستند، گفت: دفتر حقوقی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمامی درخواستها را یکییکی بررسی میکند و اگر با همچین مواردی روبهرو شود، درخواست را رد میکند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه مرجع استعلامات ما طبق قانون ثبت شرکتهاست، اظهار کرد: در راستای استعلامات تا دو سه لایه از مستندات موجود در ثبت شرکتها پیش میرویم تا به فرد یا سهام مشترک از سمت اپراتورها برسیم و درخواست را رد کنیم اما وقتی ثبت شرکتها رسماً در پاسخ استعلامات ما میگوید که فرد یا سهام مشترکی از سمت اپراتورها با متقاضیان MVNO وجود ندارد، چه کار باید بکنیم؟!
وی ادامه داد: برخی موارد اطلاعات موجود از سابقه سهامداری شرکتها در بخشهایی نظیر روزنامه رسمی به روز نیست و حتی ممکن است تغییراتی اتفاق افتاده باشد لذا طبق قانون، برای اطلاع از آخرین تغییرات باید به ثبت شرکتها مراجعه کنیم.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سؤال که ممکن است برخی متقاضیان راهاندازی اپراتور مجازی علیرغم داشتن سهامداری مشترک با اپراتورها، در زمان فراخوان رگولاتوری برای اخذ مجوز به سمت ایجاد شرکتهای دیگر و پیچیده کردن روال سهامداری کرده باشند که این نوعی کلک به حساب میآید. برای جلوگیری از این رویه چه تمهیداتی از سوی شما اندیشیده شده است، گفت: ممکن است برخی در زمان فراخوان برای اینکه بتوانند موافقت اصولی را دریافت کنند، کلک زده باشند ولی باید مستندات قانونی برای همچین صحبتی داشت لذا اگر شما یک مورد را پیدا کنید که مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات را در ارتباط با سهامداری مشترک مستقیم یا غیرمستقیم با اپراتورهای موبایل نقض کند، حتی اگر برای آن شرکت موافقت اصولی صادر کرده باشیم، بدون رو در بایستی برخورد میکنیم.
وی افزود: درباره تمهیدات اندیشیده شده هم باید بگویم که دو بار اصلاحیه مصوبه اعطای موافقت اصولی به متقاضیان MVNO را داشتیم. همین موضوع موجب شد از بالغ بر ۵۰ تقاضا در این حوزه، عده زیادی از درخواستها ریزش کند یا شرکتهایی که دارای سهامداری مشترک با اپراتورها بودند در وسط راه، این اشتراک را حذف کنند.
یکی از شروط مهم مندرج در مصوبه اصول حاکم بر پروانه فعالیت اپراتورهای مجازی تلفن همراه این است که «اپراتورهای میزبان (MNO) و سهامداران آنها نباید در هیچ یک از اپراتورهای مجازی (یا دارنده موافقت اصولی) به صورت مستقیم یا غیرمستقیم سهام داشته باشند.»
شرط دیگری نیز وجود دارد که میگوید «دارنده پروانه یا سهامداران آن نباید در سایر دارندگان پروانه اپراتور مجازی (یا دارنده موافقت اصولی) و اپراتورهای میزبان مستقیم یا غیرمستقیم سهام داشته باشند.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.