شهرداری رشت تلاش در جهت هویتسازی و توسعه در سالهای اخیر شاهد تحولاتی نوآورانه از سوی شهردار رشت و همکاران او در سطح شهر بودهایم. پیافکنی فعالیتهای ریشهدار با توسل به ایجاد ساختارهای مطلوب امید به تداوم این تحولات را در دل زنده میکند. ایجاد معاونت برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی و همچنین تأکید بر […]
شهرداری رشت
تلاش در جهت هویتسازی و توسعه
در سالهای اخیر شاهد تحولاتی نوآورانه از سوی شهردار رشت و همکاران او در سطح شهر بودهایم. پیافکنی فعالیتهای ریشهدار با توسل به ایجاد ساختارهای مطلوب امید به تداوم این تحولات را در دل زنده میکند. ایجاد معاونت برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی و همچنین تأکید بر امر مطالعه و پژوهش در اقدامات شهرداری رشت از جمله نکات بدیع است که سالها تحت تأثیر حاشیههای زیانبار، به کلی فراموش شده بود. و اینک ما شاهد حرکت شهرداری رشت به سوی هویتسازی در اشکال بصری و مفهومی هستیم.
ساخت پیادهراه و تأکید بر عناصر ملی و منطقهای از جمله بازسازی میدان شهرداری رشت را میتوان حرکت به سوی هویت بصری دانست، هویتسازی در جهت توسعه پایدار.
به گزارش مناقصهمزایده، تجربه نشان میدهد که شهرداریها در خط اول تحولات اقتصادی چه در سطح منطقهای و چه در سطح ملی هستند و شهرداری رشت با تأکید بر برنامهریزی و یا برنامه محوری تلاش دارد تا شهر از لحاظ فیزیکی و استقرار سرویسها و خدمات حداکثر کارآیی را داشته باشد.
تأکیدات اخیر شهرداری بر حفظ محیطزیست و تلاش در جهت حل معضلات پسماند از جمله حرکتهایی است که آیندگان از آن بهره فراوانی خواهند برد. باریکه حاشیه خزر که بخشی از آن از گیلان میگذرد، نیازمند توجه همگان به حفظ این سرمایه جهانی است و هر گونه تلاش مبتنی بر برنامه میتواند به توسعه پایدار استان و شهر رشت منتهی شود.
نگاهی به برخی آمارها میتواند حساسیت ما را در جهت توسعه پایدار تحریک کند. آمارها نشان میدهد که ما برای تولید هزار دلار حدود ۴ تا ۵ بشکه نفت مصرف میکنیم در حالی که این رقم در دنیا مصرف تنها یک بشکه نفت است و به دلیل بیتوجهی به برنامهریزیهای توسعه پایدار با هر بشکه نفت که مصرف میکنیم تنها ۲۳۰ دلار کسب میکنیم که رقم جهانی آن ۸۰۰ دلار است. لذا هرگونه فعالیتی که به توسعه پایدار در رشت کمک کند موقعیت ملی و منطقهای را تحت تأثیر قرار میدهد.
حقیقت این است که توسعه شهر رشت به تلاشهای مستمر کنونی نیاز حیاتی دارد و حتی میتوان تلاشهای ارزشمند کنونی را دیر هنگام ارزیابی کرد.
جعفرزاده، نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی، اعلام کرده است که پس از سالها، هماهنگی کنونی در مدیریت شهری و استان گیلان بیسابقه است. اما همه آنچه رشت و گیلان نیازمند آن است، دوری از سیاست و حرکت به سوی منافع استان و منافع مردم است و برخی زمزمهها در تغییر مدیریت شهری جای نگرانی دارد. این نگرانی و عدمثبات مدیریت میتواند دستاوردهای سالهای اخیر را در معرض خطر جدی قرار دهد و بار دیگر مردم از منافع آن بیبهره خواهند ماند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.