کاهش فروش ۳۵۰ میلیون دلاری بخش معدن با افت تأمین برق

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو خبر داد کاهش فروش ۳۵۰ میلیون دلاری بخش معدن با افت تأمین برق مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو، از نهایی شدن تفاهم‌نامه تولید ۱۱ هزارمگاوات برق با حمایت بخش‌خصوصی و احتمال دریافت موافقت وزرای نیرو و صنعت،معدن‌وتجارت طی روزهای آتی خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده، امیر صباغ؛ در […]

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو خبر داد

کاهش فروش ۳۵۰ میلیون دلاری بخش معدن با افت تأمین برق

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو، از نهایی شدن تفاهم‌نامه تولید ۱۱ هزارمگاوات برق با حمایت بخش‌خصوصی و احتمال دریافت موافقت وزرای نیرو و صنعت،معدن‌وتجارت طی روزهای آتی خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده، امیر صباغ؛ در سمینار چالش برق در زنجیره فولاد، ضمن بیان این مطلب گفت: تفاهم‌نامه تولید ۱۱ هزارمگاوات برق با حمایت ۱۲ شرکت بخش معدن و صنایع‌معدنی در ماه تیر تهیه شد و با روی کار آمدن وزاری جدید صنعت،معدن‌وتجارت و نیرو، گام‌های مثبتی در این زمینه برداشته شده است. وی ادامه داد: از جمله این گام‌ها، توافق کلی بر روی مشوق‌ها برای سرمایه‌گذاران از وزارت نیرو، احتمال پذیرش قیمت گاز نیروگاهی برای این واحد‌ها و پیگیری دریافت مجوز سوخت نیروگاهی از سوی وزارت نیرو است. صباغ؛ خاطرنشان کرد: مجری طرح تولید ۱۱ هزار مگاوات برای تسهیل فرآیند کار از سوی وزیر نیرو تعیین شده است و در کل، روند اجرایی احداث نیروگاه‌ها، آغاز شده و امیدواریم مسائل پیش‌روی وزارت نفت نیز در این حوزه مرتفع شود و تا پایان هفته آتی، موافقت وزرای مربوط را دریافت کنیم. مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو با اشاره به موضوع تأمین برق به عنوان یک مسأله پیش‌روی واحد‌های زنجیره معدن، گفت: براساس داده‌ها، کاهش فروش شرکت‌های زنجیره معدن در ماه گذشته به دلیل کاهش برق، ۳۵۰ میلیون دلار بوده است. افت فروش این شرکت‌ها نیز در پنج ماهه امسال نیز ۱٫۳ میلیارد دلار بوده است. وی ادامه داد: با توجه به نیاز واحدهای بزرگ زنجیره معدن به برق، ضرورت دارد که این واحد‌ها به عنوان سرمایه‌گذار در حوزه احداث نیروگاه ورود کنند.

جبران کمبود برق با اختصاص ۷ درصد سود فروش

صباغ؛ با اشاره به اینکه فروش شرکت‌های سهامی عام زنجیره معدن، طی چهار سال آتی ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد بود، تصریح کرد: اگر حدود هفت میلیارد دلار (هفت درصد سود فروش آن‌ها طی چهار سال) از سوی این شرکت‌ها در حوزه زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری شود، نیاز آن‌ها در حوزه نیروگاهی جبران خواهد شد که این روش، اطمینان بیشتری برای تأمین برق آن‌ها ایجاد خواهد کرد.