مشترکان تالیا از ترابرد شماره محروم شدند علیرغم وعده مسؤولان تالیا برای اضافه شدن مشترکان این اپراتور به طرح ملی ترابردپذیری شمارهها که در راستای جلب رضایت مردم اجرایی شده است، وزارت ارتباطات مانع اتصال تالیاییها به MNP شد. به گزارش تسنیم، پیش از اجرای طرح ملی ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه و در اواخر سه […]
مشترکان تالیا از ترابرد شماره محروم شدند
علیرغم وعده مسؤولان تالیا برای اضافه شدن مشترکان این اپراتور به طرح ملی ترابردپذیری شمارهها که در راستای جلب رضایت مردم اجرایی شده است، وزارت ارتباطات مانع اتصال تالیاییها به MNP شد.
به گزارش تسنیم، پیش از اجرای طرح ملی ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه و در اواخر سه ماهه سوم سال گذشته رومینگ اولین اپراتور اعتباری ایران با شبکه همراه اول برقرار شد تا مشترکان تالیا بتوانند مانند سایر مشترکان، از امکان رومینگ منتفع شوند.
رومینگ اولین اپراتور اعتباری از استانهای تهران و البرز آغاز شد و نهایتاً به کل کشور رسید و اکنون مشترکان تالیا هر کجای ایران باشند، میتوانند با جستجوی دستی شبکه و انتخاب یکی از نامهای (Taliya – TCI) یا (Taliya – MCI) یا (۴۳۲۱۱) وارد پوشش رومینگ شوند.
همان موقع احتمال پیوستن تالیا به طرح ترابردپذیری شمارههای موبایل داده شد و محمدکریمناصرصراف، مدیرعامل این اپراتور هم در پاسخ به این پرسش که تکلیف مشترکان تالیا با اجرای MNP چه میشود و آیا امکان اثاثکشی بین اپراتوری با همان شمارهشان را دارند، گفت: در حال کار روی این قضیه هستیم.
وی عنوان کرد: از آن جهت که شبکه همراه اول و تالیا در حال یکی شدن است بنابراین امکان ترابردپذیری برای مشترکان ما نیز وجود دارد و سرشمارههای ۰۹۳۲ نیز میتوانند ترابرد شوند.
او همچنین افزود: با در نظر گرفتن اینکه در آینده بهترین سرویسها را ارایه خواهیم کرد، قادر به جلب نظر مشترکان موبایل خواهیم بود.
علیرغم اینکه اندک مشترکان این اپراتور چشم انتظار اجرای ترابردپذیری برای تحقق این وعده بودند اما با گذشت نزدیک به یک ماه از اجرای پایلوت این طرح ملی (ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه) که امکان مهاجرت از یک اپراتور به اپراتور دیگر با حفظ شماره را میدهد، هنوز اتفاق خاصی برای مشترکان تالیا نیفتاده است.
نکته دیگر اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان متولی اجرای MNP درباره اینکه آیا دارندگان سیمکارت تالیا هم میتوانند از سرویس ترابرد شماره استفاده کنند، گفته است: در حال حاضر چنین امکانی برای اینگونه مشترکان وجود ندارد ولی ممکن است این امکان در آینده برای این دسته از مشترکان فراهم شود.
اجرای ترابردپذیری شماره تلفن همراه سابقهای ۲۰ ساله در دنیا دارد و اکنون در ۷۰ کشور دنیا با هدف ایجاد رقابت بین اپراتورها و در نهایت خدمترسانی بهتر به مشترکان پیادهسازی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.