معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تمام عواید بقاع متبرکه صرف عمران همان امامزاده میشود مینا زمانیان- معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما باید از ظرفیت امامزادگان برای مقابله با جنگ نرم بهره ببریم، بر همین اساس در ۲۸۰۰ بقعه و امامزاده برنامههای فرهنگی برگزار میشود. به […]
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه
تمام عواید بقاع متبرکه صرف عمران همان امامزاده میشود
مینا زمانیان- معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما باید از ظرفیت امامزادگان برای مقابله با جنگ نرم بهره ببریم، بر همین اساس در ۲۸۰۰ بقعه و امامزاده برنامههای فرهنگی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، حجتالاسلاموالمسلمین احمدشرفخانی در نشست خبری که به مناسبت روز ملی تکریم و بزرگداشت امامزادگان در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت ایام دهه کرامت اظهار کرد: روز پنجم ذیالقعده مصادف است با روز تکریم و بزرگداشت امامزادگان. با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری که فرمودند امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند ما هم در سازمان چشماندازی را تهیه کردیم و به عنوان سند بالادستی در نظر گرفتیم تا قطب فرهنگی در امامزادگان فراهم شود و بتوانیم به آن ارزش و اهداف والا برسیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: آمادهسازی و زیرساخت امامزادگان و عمران و آبادانی بقاع متبرکه هر سال مورد توجه سازمان اوقاف است و ما برای این بازسازی از ظرفیتهای مردمی استفاده میکنیم. اکنون برنامه عمرانی هزار و ۹۹۹ امامزاده و بقعه را در دستور کار داریم.
شرفخانی تأکید کرد: از بین امامزادگان ۳ هزار و ۵۹ امامزاده و بقعه را در دستور کار و مرمت برای امسال داریم. اعتبارات و بخش عمده مالی آنها به صورت مشارکتهای مردمی تهیه میشود و همواره سعی کردهایم در این عرصه از ظرفیتهای مردمی بهره ببریم. هرچند هر ساله دولت مبلغی را برای عمران و آبادانی مساجد و بقاع متبرکه در نظر میگیرد، ولی امسال این مبلغ تخصیص داده نشده است.
وی ادامه داد: دولت امسال ۵۰ میلیارد تومان برای عمران و آبادانی مساجد و بقاع متبرکه در نظر گرفته است. در سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان بود، اما در سال ۹۴ به دلیل مشکلات مالی و بودجهای که برای دولت و کشور وجود داشت و ما هم در جریان آن هستیم، هیچ بودجهای تخصیص داده نشد؛ ولی این را میدانیم که عزیزانی که در دولت هستند دغدغه عمران و آبادانی مساجد را دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تأکید کرد: در بخش جذب مشارکتهای مردمی یک بخش آن مربوط به دریافت وجه نقد و یک بخش از آن مربوط به خدمات مردم میشود که خیران خودشان بخشی از ساخت و ساز بقاع متبرکه را در دست میگیرند. از سال ۹۴ تا ۹۵، ۴چهار هزار میلیارد ریال مبلغی بود که از طریق جذب مشارکتهای مردمی برای عمران و آبادانی امامزادگان تخصیص داده شد.
شرفخانی تأکید کرد: ما همواره این امر را مد نظر داشتهایم که عواید بقاع متبرکه که از نذورات و مشارکتهای مردمی است در عمران و آبادانی همان امامزاده هزینه شود و هیچ مبلغی برای سازمان و بهرهبرداری از آن در نظر نگرفتهایم. اما ساختار مدیریتی این عواید به نوعی در دست سازمان اوقاف است و هیأت امنایی برای امامزادگان به صورت مردمی در نظر گرفتهایم که آنها برنامهها را در امامزادگان مدیریت کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.