کوتاه از المپیک ریو

نخستین تمرین ملی‌پوشان وزنه‌برداری در ریو برگزار شد وزنه‌برداران ملی‌پوش ایران نخستین تمرین خود را در محل برگزاری بازی‌های المپیک ریو برگزار کردند. به گزارش مهر از ریودوژانیرو، نخستین تمرین ۳ ملی‌پوش المپیکی کشورمان یعنی کیانوش‌رستمی، سهراب‌مرادی و علی‌هاشمی) در حالی در محل برگزاری المپیک ریو برگزار شد که بهدادسلیمی و محمدرضابراری دو ملی پوش […]

نخستین تمرین ملی‌پوشان وزنه‌برداری در ریو برگزار شد

وزنه‌برداران ملی‌پوش ایران نخستین تمرین خود را در محل برگزاری بازی‌های المپیک ریو برگزار کردند. به گزارش مهر از ریودوژانیرو، نخستین تمرین ۳ ملی‌پوش المپیکی کشورمان یعنی کیانوش‌رستمی، سهراب‌مرادی و علی‌هاشمی) در حالی در محل برگزاری المپیک ریو برگزار شد که بهدادسلیمی و محمدرضابراری دو ملی پوش حاضر در کمپ تیم‌های ملی در تهران نیز آخرین تمرینات قبل از اعزام خود را تا پیگیری می‌کنند. علی‌مرادی، رییس فدراسیون وزنه‌برداری و داوودباقری، رییس کمیته پزشکی فدراسیون نیز با حضور در سالن «ریوسنترو۲» محل برگزاری مسابقات وزنه‌برداری المپیک، ناظر این تمرینات بودند. گفتنی است، سی‌ویکمین دوره بازیهای المپیک با حضور بیش از ۱۰ هزار ورزشکار از ۲۰۶ کشور از ۱۵ تا ۳۱ مردادماه به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار خواهد شد. کاروان ورزش ایران در دوره قبل که به میزبانی لندن برگزار شد با کسب ۱۲ مدال (۴ طلا، ۵ نقره و ۳ برنز) به عنوان هفدهمی دست پیدا کرد.

پناهجوی سوری تا نیمه نهایی المپیک رسید

در این هفته‌ مسابقات شنای بسیاری در مرکز آبی ریو انجام می‌شوند، اما هیچ کدام از شناگران ماجرای پر حادثه «یسرا‌ماروینی»، شناگر تیم پناهندگان برای رسیدن به المپیک ریو نداشته‌اند. ماردینی در روز افتتاحیه بازی‌های المپیک ریو توانست تا نیمه‌نهایی صعود کند. به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از گاردین، یسرا ماردینی، پناهنده سوری‌های که سال گذشته با نجات دادن جان تعدادی از پناهجویان در دریا خود را به یونان رساند، در المپیک ریو حاضر است. یسرا توانست در مسابقه ۱۰۰ متر پروانه تا دور نیمه‌نهایی صعود کند. برای کسانی که درباره کوچک‌‌‌ترین مشکلات ریو اعتراض می‌کنند، داستان یسرا می‌تواند یادآور مشکلات بزرگ‌تر زندگی باشد. زمانی که یسرا از ترکیه به یونان سفر می‌کرد قایقی که ۲۰ نفر در آن بودند خراب می‌شود و او و خواهرش با شنا کردن و هل دادن قایق آن را به خشکی می‌رسانند و بدین شکل جان ۲۰ نفر را نجات می‌دهند. یسرا در این باره می‌گوید: با خودم فکر کردم که من شناگر هستم و اگر در دریا غرق شوم شرم‌آور است. یسرا بعد از مسابقه خود، اظهار کرد: همه چیز عالی بود. تنها چیزی که می‌خواستم مسابقه دادن در المپیک بود. حسی خوبی داشتم. مسابقه دادن با قهرمانان جهان هیجان‌انگیز بود. من بعد از دو سال به شنا برگشتم بنابراین برای این مسابقات تنها توانستم خودم را به سطح قبلی‌ام برسانم. یسرا که در مراسم افتتاحیه نیز حضور داشت در این باره، اظهار کرد: مراسم بسیار جذاب بود، اما نتوانستم در همه مراسم حضور داشته باشم، زیرا مسابقه داشتم.

واکنش اهالی ریو به حضور نامحسوس نظامیان

بسیاری از خبرنگاران، ورزشکاران و اعضای کادر فنی کاروان‌های ورزشی از حضور نامحسوس نظامیان ابراز ناراحتی کرده‌اند. به گزارش فارس، افشای اخباری مبنی بر حضور نظامیان انگلیسی و آمریکایی در خاک ریو آن هم بدون هماهنگی قبلی با دولت برزیل بسیاری را نگران کرده است، سؤال اینجاست که جمعیت قابل توجهی از نیروهای امنیتی آمریکا و انگلیس با تجهیزات کامل شنود تلفنی و اسلحه چگونه بدون اطلاع نیروهای امنیتی برزیل وارد ریو شده‌اند و آیا با چنین روندی امکان نفوذ تروریست‌‌‌ها به داخل برزیل وجود نداشته است؟ بسیاری از مقامات ورزش از کشورهای مختلف نسبت به حضور نظامیان آمریکایی در خاک برزیل واکنش نشان داده‌اند. بسیاری بر این باورند که نیازی به حضور نامحسوس نیروهای امنیتی کشورهای دیگر نیست و همین حضور نامحسوس باعث ناامنی شده است. گفته می‌شود بیش از ۴۰۰ نیرو امنیتی از بریتانیا و بیش از ۱۰۰۰ نیروی امنیتی از آمریکا در قالب گردشگر، هوادار و حتی در قالب کادر فنی برخی تیم‌های ورزشی وارد خاک برزیل، شهر ریو و دهکده ورزشکاران و خبرنگاران شده‌اند. همچنین سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) بیش از ۱۰۰۰ نفر از نیروهای خود را برای رقابت‌های المپیک ریو ۲۰۱۶ فرستاده است. به گزارش رسانه‌های برزیل، آمریکا برای حمایت از دولت برزیل در برگزاری المپیک ریو، ۱۰۰۰ نفر از مأموران اطلاعاتی خود را عازم ریو کرده است. بی‌بی‌اسپورت خبر داد: در یک گزارش سری دولت آمریکا بیش از ۱۰۰۰ نفر از مأموران اطلاعی خود در قالب غواص، تکاور و بادیگارد به ریو فرستاده است تا به کمک دولت برزیل امنیت این مسابقات را حفظ کند. بنا به گزارش بی‌بی‌سی تهدیدهای تروریستی باعث شده است که بیش از ۱۵۱ کشور نیروهای خود را برای حمایت از دولت برزیل در مقابل اتفاقات غیرمنتظره بفرستند. آمریکا بیش‌ترین سهم را از این کمک‌‌‌ها را دارد.

مدال طلا برای گزارشگر افسانه‌ای بسکتبال

بازیکنان تیم ملی بسکتبال آمریکا می‌خواهند در صورت قهرمانی در المپیک، مدال طلایشان را به گزارشگر محبوب این کشور اهدا کنند. به گزارش ایسنا و به نقل از آس، مهم‌ترین غایب تیم ملی بسکتبال آمریکا در المپیک ریودوژانیرو، لبرون جیمز نیست. استفان کریگ هم نیست بلکه کرایگ ساگر، گزارشگر افسانه‌ای شبکه تورنر اسپورت است. او بیش‌تر زمان خود را در NBA گذرانده است اما به دلیل بیماری نتوانست به برزیل سفر و تیم ملی را همراهی کند. روزنامه‌نگار آمریکایی چند سال است از بیماری سرطان خون رنج می‌برد. ساگر برای شیمی‌درمانی مجبور شد در کشورش بماند. او سومین دوره پرتو درمانی را خواهد گذارند. ساگر امیدوار بود این درمان پس از المپیک ریو انجام پذیرد اما این اتفاق نیفتاد. بازیکنان تیم ملی بسکتبال آمریکا در تور هوستون توانسته بودند با ساگر دیدار کنند. آن‌‌ها پیامی احساسی برای گزارشگر آمریکایی فرستادند. بازیکنان تیم ملی امیدوارند مدال طلای المپیک را کسب کنند تا بتوانند آن را بر گردن ساگر بیندازند. کوین دورانت در این پیام که از شبکه آمریکایی پخش شد گفت: می‌دانی که دوستت دارم عمو جان. دوست داشتیم در کنارمان باشی. به خاطر تو برای کسب مدال طلا تلاش خواهیم کرد. دیدار در هوستون فوق‌العاده بود. همه برایت دعا می‌کنیم. می‌دانی که جزیی از خانواده‌مان هستی. امیدواریم زمانی که بازگشتیم تو را ببینیم. همچنین همراه خود مدال طلایی داشته باشیم تا آن را بر گردنت بیاوزیم. کارملو‌آنتونی در ادامه صحبت کرد و گفت: دلمان برایت تنگ شده است. می‌خواهیم کاری کنیم که به آن افتخار کنی. آن لحظه‌ای بزرگ برایمان خواهد بود. همیشه طرفدارت بودم. صدرصد از تو حمایت می‌کنیم. قوی باش. باور خود را از دست نده. به خاطر تو تمام تلاشمان را انجام خواهیم داد. ساگر ۶۵ ساله چند روز پیش زمانی که جایزه شبکه ESPN را دریافت کرد گفت: شرایط خوبی دارم و بازی‌های تیم ملی را خواهم دید.