سخنگوی صنعت برق خبر داد؛ تامین برق مراکز مجاز استخراج رمزارز از ابتدای مهر ماه سخنگوی صنعت برق گفت: از ابتدای مهرماه برق مورد نیاز مراکز مجاز استخراج رمزارز تامین خواهد شد. به گزارش مناقصه مزایده ، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه مراکز مجاز استخراج رمز ارز ۳۰۰ مگاوات انشعاب مجاز دریافت […]
سخنگوی صنعت برق خبر داد؛
تامین برق مراکز مجاز استخراج رمزارز از ابتدای مهر ماه
سخنگوی صنعت برق گفت: از ابتدای مهرماه برق مورد نیاز مراکز مجاز استخراج رمزارز تامین خواهد شد.
به گزارش مناقصه مزایده ، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه مراکز مجاز استخراج رمز ارز ۳۰۰ مگاوات انشعاب مجاز دریافت کردهاند، اظهار داشت: مراکز مجاز استخراج رمز ارز از خردادماه به دلیل افزایش مصرف برق از مدار تولید خارج شدند که با پایان زمان اوج مصرف تابستان از ابتدای مهر ماه تأمین برقشان مجدد شروع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۱۸ هزار دستگاه رمزارز غیرمجاز در کشور کشف شده است، گفت: مصرف برق این مراکز معادل یک نیروگاه هزارمگاواتی است که البته با وجود پایان زمان اوج مصرف تابستان همچنان مصرف برق بالاست که این نشان دهنده فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز است.
سخنگوی صنعت برق با تاکید بر لزوم دریافت مجوز برای فعالیت این مراکز، گفت: این مراکز میتوانند با احداث نیروگاه تجدیدپذیر برق مورد نیاز را تأمین کنند.
رجبی مشهدی با اشاره به اینکه تعرفه برق مراکز مجاز استخراج رمزارز با قیمت برق صادراتی محاسبه میشود، افزود: مراکزی که غیرمجاز فعالیت میکنند در صورت دریافت نکردن مجوز، دستگاههایشان جمع آوری، برق مرکز کشف شده قطع و به مراکز قضائی معرفی خواهند شد..
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
مشعل پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تا ۱۵ مهرماه روشن میشود
مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با تشریح آخرین وضعیت پالایشگاه این فاز عنوان کرد: فلر پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تا ۱۵ مهرماه روشن میشود.
به گزارش مناقصه مزایده ، محمدمهدی توسلیپور درباره وضع پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی با این مقدمه که راهاندازی پالایشگاه در ابتدا با گاز شیرین انجام میشود و واحد ۱۲۲ (Fuel Gas) نخستین واحد پالایشگاهی است که با دریافت گاز از خط سراسری، عملیاتی میشود، اظهار کرد: طی روزهای اخیر ارتباط پالایشگاه فاز ۱۴ با خط لوله ششم سراسری گاز (IGAT۶) برقرار شده است.
وی با بیان اینکه با وصل شدن خط لوله ۴۲ اینچ پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی به خط سراسری برنامهریزی این است که ظرف یک هفته آینده این گاز شیرین وارد واحد ۱۲۲ (Fuel Gas) شود، افزود: با راهاندازی این واحد که پیش نیاز روشن شدن مشعل است، مشعل پالایشگاه فاز ۱۴ تا ۱۵ مهرماه روشن میشود.
مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با بیان اینکه پیش راه اندازی واحد یوتیلیتی این فاز شامل سرویسهای آب، برق، بخار، هوای ابزاردقیق و نیتروژن به اتمام رسیده و با دریافت گاز شیرین از خط لوله ششم سراسری در واحد ۱۲۲، راه اندازی این واحدها و سایر واحدهای فرآیندی پالایشگاه به سرعت تکمیل میشود، یادآوری کرد: گاز بخش فراساحل فاز ۱۴ پارس جنوبی به مقدار ۵۶ میلیون مترمکعب در روز (۲ میلیارد فوت مکعب) هم اکنون تحویل پالایشگاه فازهای ۱۲، ۱۳ و ۱۹ می شود.
توسلیپور به تعمیرات اساسی پالایشگاه فاز ۱۲ پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: با آغاز این تعمیرات اساسی از هفته جاری فرصتی فراهم میشود تا خط لوله دریایی بخش فراساحل فاز ۱۴ را به نخستین واحد دریافت کننده گاز ترش پالایشگاه که واحد ۱۰۰ (سیلابهگیر) است وصل کنیم.
وی در عین حال یادآور شد: تا راهاندازی ردیف نخست شیرینسازی این پالایشگاه با ظرفیت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب در زمستان امسال، همچنان گاز بخش فراساحل فاز ۱۴ به پالایشگاه فازهای ۱۲، ۱۳ و ۱۹ منتقل میشود.
مجری طرح توسعه فاز ۱۴پارس جنوبی درباره تأمین کالاهای مورد نیاز برای تکمیل پالایشگاه این فاز با یادآوری اینکه همهگیری ویروس کرونا مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کرده و تأخیراتی داشتیم، اظهار کرد: تمام کالاهای پالایشگاه این فاز اکنون سفارشگذاری شده و بخش عمده آن نیز با اولویت تکمیل ردیف نخست پالایشگاه وارد سایت شده و بقیه هم در فرآیند رسیدن به پالایشگاه است.
توسلیپور با بیان اینکه ردیفهای بعدی شیرینسازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی (دوم، سوم و چهارم) به محض وارد مدار شدن نخستین ردیف به ترتیب با یک فاصله دو تا سهماهه در عملیاتی میشوند درباره آخرین پیشرفت این پالایشگاه هم گفت: پیشرفت پالایشگاه خشکی هماکنون بیش از ۸۶ درصد است.
وی برداشت تجمعی گاز از بخش فراساحل فاز ۱۴ را از سال ۹۷ تاکنون بیش از ۳۶ میلیارد مترمکعب عنوان کرد و گفت: ارزش قرارداد طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بوده است.
هدف از توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون مترمکعب گاز غنی، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن گاز مایع و یک میلیون تن اتان بهمنظور تامین خوراک پتروشیمی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.