«پوکمونگو» بیاید، فیلتر میشود رییس مرکز ملی فضای مجازی از تصمیم کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه برای فیلتر کردن بازی «پوکمونگو» و همچنین تمهیدات این مرکز برای حفظ امنیت مشترکان موبایلی خبر داد. سیدابوالحسن فیروزآبادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بازی «پوکمونگو» و با بیان این که این بازی هنوز برای ایران فعال نشده […]
«پوکمونگو» بیاید، فیلتر میشود
رییس مرکز ملی فضای مجازی از تصمیم کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه برای فیلتر کردن بازی «پوکمونگو» و همچنین تمهیدات این مرکز برای حفظ امنیت مشترکان موبایلی خبر داد.
سیدابوالحسن فیروزآبادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بازی «پوکمونگو» و با بیان این که این بازی هنوز برای ایران فعال نشده است اظهار کرد: این بازی مورد اعتراض بسیاری از کشورها قرار گرفته؛ در بسیاری از کشورها مانند عربستانسعودی، اندونزی و مصر به صورت مطلق محدود شده و در بسیاری کشورها نیز به صورت مشروط اجرا شده است؛ یعنی این بازی در بعضی از اماکن جغرافیایی و برخی حرفهها منع شده است.
وی با بیان اینکه در مجموع به نظر میآید بازی پوکمونگو به دلیل مشکلاتی که ایجاد میکند، مناسب نباشد و هنوز خوشبختانه برای ایران باز نشده است، گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تصمیم گرفته فیلتر بازی پوکمونگو را انجام دهد. همچنین هر بازی که بخواهد به صورت گسترده در ایران استفاده شود باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز بگیرد که «پوکمونگو» هنوز این کار را نکرده است.
رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به سخنان اخیر رییسجمهوری در جلسه شورای عالی فضای مجازی درباره لزوم تدابیر امنیتی مشترکان موبایل اظهار کرد: با توجه به اهمیت امنیت اطلاعات مشترکان برای شورای عالی فضای مجازی، کمیسیون عالی امنیت مرکز ملی فضای مجازی اقدامات متعددی این زمینه داشته و بررسیهای متعددی بر روی این موضوع انجام داده است.
وی با اشاره به فیلترینگ هوشمند و میزان موفقیت اجرای آن در ایران اظهار کرد: فیلترینگ هوشمند پروژهای است که شرکت زیرساخت روی آن کار میکند و تعریف فنی آن ایجاد شده است. بخشهایی از این پروژه قبلاً اجرا شده، بخشهای دیگری هم در حال اجراست و امیدواریم با فیلترینگ هوشمند، به مشتریان مختلف سرویسهای مختلفی در اینترنت داده شود، زیرا در حال حاضر سرویسها برای افرادی با سنین مختلف و مدارک تحصیلی متفاوت، یکنواخت است که امیدواریم شرکت زیرساخت بتواند این اصلاح را انجام دهد.
رییس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه خاطرنشان کرد: بخشی از فیلترینگ هوشمند حذف مسایل غیراخلاقی و مبتذل و هنجارشکن است که در حوزه اینستاگرام در حال انجام است و در حوزه سایر شبکههای اجتماعی هم توسعه پیدا خواهد کرد.
فیروزآبادی در پاسخ به سؤالی مبنی بر تصمیم درباره فیلتر شبکههای مجازی که مسؤولان در آنها حساب رسمی دارند، اظهار کرد: اگر سایتهای خودی در این فضاها فعال باشند، بهتر است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.