رئیس هیأت عامل ایمیدرو کاهش حوادث معدنی با تحلیل و ارزیابی دقیق وقایع حوزه HSEE رئیس هیأت عامل ایمیدرو، بررسی دقیق، ریشهیابی، تحلیل و ارزیابی وقایع در حوزه «بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی» را مورد تأکید قرار داد. به گزارش مناقصهمزایده، وجیها… جعفری؛ در پنجمین همایش بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی شرکتها و واحدهای زیرمجموعه […]
رئیس هیأت عامل ایمیدرو
کاهش حوادث معدنی با تحلیل و ارزیابی دقیق وقایع حوزه HSEE
رئیس هیأت عامل ایمیدرو، بررسی دقیق، ریشهیابی، تحلیل و ارزیابی وقایع در حوزه «بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی» را مورد تأکید قرار داد. به گزارش مناقصهمزایده، وجیها… جعفری؛ در پنجمین همایش بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی شرکتها و واحدهای زیرمجموعه و وابسته ایمیدرو، افزود: پس از ریشهیابی و تحلیل دادهها، اجرایی کردن اقدامات اصلاحی و مؤثر برای پیشگیری و مهار حوادث از اهمیت ویژهای برخوردار است. معاون وزیر صنعت،معدنوتجارت، با بیان اینکه ارزیابیها زیرنظر معاونت برنامهریزی و توسعه ایمیدرو انجام میشود، اظهار داشت: این سازمان در دورههای بعدی اقدامات تشویقی و تنبیهی را در حوزه HSEE به کار میگیرد و پاسخگویی شرکتها و واحدهای تابعه و وابسته را مطالبه میکند. وی با تأکید بر اینکه صیانت از انسانها، اولویت نخست ایمیدرو در این حوزه است، افزود: ایمیدرو به همراه شرکتهای وابسته و تابعه، با به کارگیری دانش روز و بینالمللی، چشماندازی شفاف در این حوزه تدوین میکنند. جعفری؛ «هدف صفر» (بدون حادثه منجر به فوت و بدون واحد آلاینده) را چشمانداز حوزه بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی دانست و افزود: این هدف نیازمند همکاری به منظور برنامهریزی و تعریف استانداردها در سطح ستادی، شرکتها و واحدهای وابسته و تابعه است. وی خواهان ارائه برنامه شرکتها، مجتمعها و واحدها در حوزه HSEE شد و افزود: این برنامهها باید سالجاری و سال ۱۴۰۱ را دربر گیرد و در عین حال پروژهها و زیرپروژههای آنها مشخص باشد. به گفته جعفری؛ انجام اقدامات اصلاحی، روشها و زمانبندی مربوطه باید در برنامهها (به صورت کمی نیز) اعلام شود. رئیس هیأت عامل ایمیدرو، همچنین به اجرای برنامههای آموزشی در کاهش حوادث اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش همچنین اثر مستقیم بر فعالیتها و تولید دارد. جعفری؛ در ادامه، گفت: همکاری با شرکتهای دانشبنیان یکی از روشهایی است که شرکتها میتوانند برای کسب نتیجه مؤثر و مطلوب مورد استفاده قرار دهند. رئیس هیأت عامل ایمیدرو، تأکید کرد: انجام اقدامات لازم از جمله پژوهش و آموزش برای تدوین استانداردهای حوزه بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی مورد حمایت ایمیدرو قرار میگیرد و شرکتها از این فرصت برای تحقق اهداف مورد نظر استفاده کنند.
تقدیر از شرایط تولید و صادرات بهرغم تحریمها
جعفری؛ در بخش دیگری از سخنانش، گفت: سال گذشته بهرغم فشار تحریمها و تنگناهای موجود، تولید و صادرات در بخش معدن و صنایعمعدنی عملکردی مناسب داشت و این امر نتیجه همکاری و همدلی تمامی همکاران در سطوح مختلف بوده است که جای تقدیر و تشکر دارد. معاون وزیر صنعت،معدنوتجارت، همچنین به اهمیت روزافزون حوزه HSEE در سطح جهانی اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه شرکتها، تولیدات معدن و صنایعمعدنی را به سمت «کربن و ضایعات صفر» در بازهزمانی پنج و ۱۰ ساله تعریف کردهاند. وی ادامه داد: شرکتهای ایرانی نیز ناگزیر به بهرهگیری از روشهایی برای تولید با کربن و ضایعات صفر هستند که در این مسیر استفاده از دانش روز و شرکتهای دانشبنیان، روشی مؤثر برای تحقق هدف فوق است. در پایان این همایش که به صورت آنلاین برگزار شد، شرکتها و واحدهای برتر حوزه بهداشت، ایمنی، محیطزیست و انرژی معرفی شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.