معاون هماهنگی تولید شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه وجود دارد که باید جایگزین شوند و برای این مسأله نیز برنامهریزیهایی صورت گرفته است. عبدالرسول پیشاهنگ در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در نقاط مختلف کشور از جمله […]
معاون هماهنگی تولید شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه وجود دارد که باید جایگزین شوند و برای این مسأله نیز برنامهریزیهایی صورت گرفته است.
عبدالرسول پیشاهنگ در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در نقاط مختلف کشور از جمله نیروگاه ری و زاهدان نیروگاه جدید پیشرفته کلاس F نصب شده است و این نیروگاهها به مرور از مدار خارج میشوند، ادامهداد: براساس پیشبینیهای صورت گرفته در یک بازه زمانی حداکثر دو تا ۳ سال این نیروگاهها از رده خارج میشوند.
وی در خصوص میزان تلفات برق در نیروگاهها اظهارکرد: میزان تلفات برقی در نیروگاهها بسیار پایین است بهطوری که حتی نمیتوان نام تلفات را برای آنها عنوان کرد، چرا که در واقع این میزان به مصرف نیروگاهها میرسد.
به گفته معاون هماهنگی تولید شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) در نیروگاههای گازی این مصرف بین ۱٫۵ تا دو درصد و در نیروگاههای بخار این عدد حدود ۵ تا ۶ درصد است.
پیشاهنگ با بیان اینکه در نیروگاهها تلفات برق وجود ندارد و این میزان نیاز خود نیروگاهها است که پمپها، سیستمهای سوخت و فیلترها برق مصرفکنند، اظهارکرد: برای اینکه بتوانیم سیستم را به روز کنیم نیاز به این مصرف برق داریم.
به گفته وی برنامهریزیهایی برای به حداقل رساندن این مصرف صورت گرفته است بهطوری که نیروگاه شهید رجایی موفقیتهایی را به دست آوردهایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.