طی یک تفاهم مشترک دو میدان نفتی ایران به دستاندونزیها سپرده شد شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفت اندونزی (پرتامینا)، یادداشت تفاهم همکاری مشترکی را امضا کردند که بر مبنای آن، میدانهای آبتیمور و منصوری ایران از سوی شرکت اندونزیایی مورد مطالعه قرار میگیرد. به گزارش شانا، علیکاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران […]
طی یک تفاهم مشترک
دو میدان نفتی ایران به دستاندونزیها سپرده شد
شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفت اندونزی (پرتامینا)، یادداشت تفاهم همکاری مشترکی را امضا کردند که بر مبنای آن، میدانهای آبتیمور و منصوری ایران از سوی شرکت اندونزیایی مورد مطالعه قرار میگیرد.
به گزارش شانا، علیکاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و دووی سوجیپتو، مدیرعامل شرکت ملی نفت اندونزی (پرتأمینا)، روز گذشته با هدف مطالعه دو میدان نفتی منصوری و آبتیمور از سوی شرکت اندونزیایی، یادداشت تفاهم همکاری (MOU) و قرارداد محرمانگی امضا کردند.
علیکاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این مراسم با اشاره به این که این یادداشت تفاهم، نخستین همکاری این شرکت و شرکت پرتامینای اندونزی است، تأکید کرد: صنعت نفت ایران در دوران پساتحریم، انتقال فنآوری را به صورت جدی در دستور کار قرارداده و خواهان تعامل با شرکتهای بینالمللی در این زمینه است.
وی با اشاره به برنامهریزی شرکت ملی نفت ایران برای تداوم روند افزایش تولید در پسابرجام، اظهار داشت: این شرکت برای تحقق اهداف تولیدی خود، به بهرهمندی هرچه بیشتر از فنآوریهای روز نیاز دارد و شرکتهای بینالمللی باید در تعامل با ایران، این مهم را مدنظر قرار دهند.
کاردر به فهرست ۸ شرکت صاحب صلاحیت ایرانی برای فعالیت در قالب شرکتهای اکتشاف و تولید اشاره کرد و افزود: شرکتهای بینالمللی که به عنوان طرف قرارداد ایران در توسعه میدانهای نفت و گاز فعالیت خواهند کرد، باید با مشارکت یکی از این شرکتهای ایرانی، اهداف توسعهای مدنظر را دنبال کنند.
دوویسوجیپتو، مدیرعامل شرکت ملی نفت اندونزی نیز در این مراسم، از همکاری با صنعت نفت ایران در حوزههای مختلف استقبال و نسبت به واردات نفت خام و فرآوردههای پتروشیمی از ایران ابراز تمایل کرد.
ساخت پالایشگاه در اندونزی با همکاری ایران، از دیگر مباحثی بود که در این نشست مورد اشاره قرار گرفت.
بر پایه این گزارش، میدان نفتی منصوری از نظر موقعیت جغرافیایی در حدود ٦٠ کیلومتری شمال خلیجفارس و تقریباً ٥٠ کیلومتری جنوب شرقی اهواز در ناحیه خشک جنوب غربی قرار گرفته است. میدان نفتی آب تیمور نیز در استان خوزستان و در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی اهواز و مابین میدانهای منصوری و سوسنگرد واقع شده است که هم اکنون از مخازن ایلام و سروک آن تولید نفت صورت میگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.