مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز پروژه صادرات گاز ایران به هندوستان بررسی فنی-اقتصادی میشود مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران از انجام بررسی فنی- اقتصادی پروژه خط لوله صادرات گاز ایران به هندوستان خبر داد. به گزارش تسنیم، علیرضاکاملی با بیان اینکه سرمایهگذاری و اجرای پروژه خط لوله صادرات گاز به هند قرار است از […]
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز
پروژه صادرات گاز ایران به هندوستان بررسی فنی-اقتصادی میشود
مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران از انجام بررسی فنی- اقتصادی پروژه خط لوله صادرات گاز ایران به هندوستان خبر داد.
به گزارش تسنیم، علیرضاکاملی با بیان اینکه سرمایهگذاری و اجرای پروژه خط لوله صادرات گاز به هند قرار است از سوی یک شرکت هندی عملیاتی شود، افزود: این خط لوله حدود ۱۴۰۰ کیلومتر طول دارد و در بعضی از نقاط عمق آن به ۳۵۰۰ متر میرسد که لولهگذاری به این میزان و تا این عمق در دنیا تا به حال انجام نشده است.
وی تصریح کرد: هماکنون طرف هندی با مشارکت تعدادی از شرکتهای توانمند اروپایی بررسی و مطالعات اجرای پروژه خط لوله صادرات گاز به هند را انجام داده و اعلام کرده که این کار عملی است.
کاملی ادامه داد: هماکنون منتظریم تا ببینیم طرف هندی با چه هزینه و به چه شیوهای میخواهد پروژه خط انتقال گاز ایران به هند را عملیاتی کند. البته پیش از انجام مذاکره نهایی با خریداران هندی، باید هزینه انتقال این خط لوله و میزان سود خالص عایدی از محل صادرات به هند را محاسبه کنیم و با یک تحلیل هزینه و فایده به این نتیجه برسیم که آیا اجرای این پروژه از نظر اقتصادی به صرفه است یا خیر.
شرکت ملی نفت ایران ۳ مسیر برای انتقال گاز طبیعی ایران به شبه قارههند مورد بررسی و مطالعه قرارداده است که در این بررسیها امکان عبور خط لوله گاز از ۳ مسیر آبهای عمیق، آبهای کم عمق ساحلی و خشکی مورد مطالعه قرار گرفت، چرا که با توجه به ذخایر گازی و موقعیت جغرافیایی، ایران میتواند نیازهای گازی کشورهای منطقه از جمله هندوستان را تأمین کند. سالها تجربه نیز نشان داده که ایران تأمینکننده مطمئنی برای انرژی در جهان است و با توجه به ماهیت قراردادهای گازی و بلند مدت بودن آن وجود اعتماد میان کشورها اهمیت زیادی داشته و باعث تعاملات فرهنگی، اجتماعی و دوستی بین کشورها میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.