سیاستهای ارزی و پولی حامی تولید صادراتی شود عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با تأکید بر ضرورت توسعه صادرات غیرنفتی، گفت: باید سیاستهای پولی و ارزی کشور استراتژی تولید صادرات محور را پیاده کند. به گزارش مهر، مجیدموافققدیری در جلسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: باید همه […]
سیاستهای ارزی و پولی حامی تولید صادراتی شود
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با تأکید بر ضرورت توسعه صادرات غیرنفتی، گفت: باید سیاستهای پولی و ارزی کشور استراتژی تولید صادرات محور را پیاده کند.
به گزارش مهر، مجیدموافققدیری در جلسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: باید همه امور تصمیمگیری را در تجارت و تولید کشور در جهتی هدایت کنیم که صادرات رشد پیدا کند و پنجره ارتباط با تجارت جهانی باز بماند که در این راستا سیاستهای ارزی، پولی، مالی و مالیاتی باید با استراتژی تولید صادرات محور شکل گرفته و رابطه ایران را با دنیا مبتنی بر فروش، تعریف کند.
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: بر این اساس اگر تولید صادرات محور مورد حمایت قرار گرفته و تولیدکنندگان نیز کیفیت را بالا ببرند بهطور قطع رابطه ایران با دنیا مبتنی بر فروش بوده و تولیدکنندگان توان صادراتی را جایگزین تحمیلهای نفتی میکنند. در این میان با توجه به اینکه بخش عمدهای از محصولات صادراتی ایران را کالاهای کشاورزی در بر میگیرد ضروری است که وزارت جهاد کشاورزی نیز اهمیت بیشتری به تشکلها داده و نهادسازی بیش از محصولگرایی باشد.
وی تصریح کرد: باید به نوع جدیدی از حکمرانی اقتصادی در کشور تکیه کنیم و به جای اینکه سرگرم واگذاری این بنگاه و آن بنگاه شویم شرایط را برای کار جدی و اصولی تشکلهای اقتصادی فراهم نماییم تا آنها بتوانند نقشآفرینی بیشتری در حوزه اقتصاد داشته باشند.
به گفته موافق قدیری حضور ایران در سازمان جهانی تجارت در بخش کشاورزی صرفه اقتصادی دارد و البته لازمه رسیدن به این کار نیز سرمایهگذاری است به نحوی که باید در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی تمرکز بیشتری صورت گیرد.
وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی یکی از مهمترین بخشها، کارخانههای تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان هستند که باید سرمایهگذاری عظیمی در آنها صورت گیرد و هماهنگیهای فکری در جهت استفاده از این فرصت بیش از هر زمان دیگری انجام شود.
موافققدیری خاطرنشان کرد: نفت موهبتی است که باید از آن استفاده کرد اما اقتصاد بدون نفت و تمرکز بر صادرات غیرنفتی میتواند راهگشای بسیاری از امور باشد.
وی خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده تنها نگاه نجات بخش به اقتصاد کشور، بهبود فضای کسب و کار است که باید در دولت تحقق یابد نه اینکه صرف هزینه و اعطای اعتبار به بخشهای خاص اشتباهات گذشته تکرار شود. سیاستهای پولی و ارزی باید صادرات محور شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.