سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه

معاون طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،معدن‌وتجارت، اعلام کرد: برآورد سرمایه‌گذاری برای احداث ۱۰هزار مگاوات نیروگاه رقمی معادل هفت میلیارد دلار است که طی سه سال این سرمایه‌گذاری انجام خواهد شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، سیدمهدی نیازی؛ در مراسم […]

معاون طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد

سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،معدن‌وتجارت، اعلام کرد: برآورد سرمایه‌گذاری برای احداث ۱۰هزار مگاوات نیروگاه رقمی معادل هفت میلیارد دلار است که طی سه سال این سرمایه‌گذاری انجام خواهد شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، سیدمهدی نیازی؛ در مراسم امضای تفاهم‌نامه احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت در وزارت نیرو، افزود: براساس رویکرد دولت سیزدهم، هم‌افزایی و تعامل بین وزارتخانه‌های نیرو و صنعت،معدن‌وتجارت در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه چند برنامه مشترک بین این دو وزارت تدوین شده است. وی خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری احداث ۱۰هزار مگاوات ظرفیت جدید با توجه به منابع مالی و رویکرد ملی، اجراء خواهد شد. معاون طرح و برنامه وزارت صمت، گفت: برآورد سرمایه‌گذاری برای احداث ۱۰هزار مگاوات، هفت میلیارد دلار است که تا سال ۱۴۰۳ وارد مدار خواهند شد و به تأمین برق پایدار در کشور کمک می‌کند.

۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید تا ۳ سال‌آینده وارد مدار می‌شود

همایون حائری؛ معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو، هم در این برنامه اظهار داشت: بخش صنعت احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی را در برنامه دارد که تا سال ۱۴۰۳ وارد مدار خواهد شد. وی افزود: این ظرفیت، تأمین برق پایدار و مطمئن برای بخش صنعت را به همراه دارد که بسته ویژه حمایتی هم از سوی وزارت نیرو برای آن آماده شده است. حائری؛ خاطرنشان کرد: اکنون توان پیک غیرهمزمان برق صنایع ۲۲ هزار مگاوات و به‌طور همزمان ۱۷ هزار مگاوات است و این در حالی است که صنایع ۱۰۰ هزار کیلووات ساعت در سال مصرف دارند یعنی ۳۷ درصد برق کشور را مصرف می‌کنند. معاون وزیر نیرو، با بیان اینکه سرمایه‌گذاری فعالان بخش صنعت در حوزه نیروگاهی نقطه عطفی برای سایر فعالیت‌های مشترک خواهد بود، خاطرنشان کرد: این اقدام دستاوردهای اقتصادی بزرگی را در پی خواهد داشت و با تکنولوژی پیشرفته می‌توان اقدام‌های دیگر از جمله ساخت ژنراتور را نیز در دستور کار قرار داد.